calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VELIKO SLAVLJE U DOMU STANIJE! Starleta potvrdila sretne vijesti, očekuje se Asminovo oglašavanje! (FOTO) ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ZARADILA MILION! Priznala šta je sve morala da radi Drama u Sarajevu: Ranjen muškarac, policija traga za osobom koja je pucala u Sokolović-Koloniji KĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA U HOT IZDANJU! Una se utegla u minić i objavila vrele kadrove! (FOTO) Novak Đoković je proglašen za šampiona svijeta! SKANDALOZNO PONAŠANJE STANISLAVA! Gura psa, raskrinkano njegovo pravo lice, gledaoci traže kaznu! “ŽELJE MOG MUŠKARCA SU VAŽNE” Melina Džinović konačno riješila da progovori o svemu! SVE JE BILA PREVARA! Dragana Mirković se hitno oglasila i saopštila šokantne vijesti! Influenserka Tatjana Jo iskreno: Vodite računa kada ostavljate negativne komentare na društvenim mrežama to može biti jako OPASNO! SKANDAL! MAJA MARINKOVIĆ BILA INTIMNA SA OVIM UČESNIKOM U ŠTEKU?! Procurili šokantni detalji NUDI NAGRADU OD 25.000 EURA! Baka Prase se oglasio nakon što je pokraden, otkrio nove detalje pljačke Muškarac ušao u rijeku Drinu i nije izronio, na terenu policija i vatrogasci “ODGURNUO ME JE, UPLAŠILA SAM SE ZBOG MOG BIVŠEG SUPRUGA” Tamara Đurić o incidentu, otkrila javno ko je muškarac koji je napravio haos BAKA PRASE POKRADEN! Jutjuberu upali u kuću, policija hitno reagovala: “Šteta je 250.000 EURA, čuvao sam za spot sa Vojažem” BRUTALAN OBRT UOČI FINALA! Evo ko je nominovan za izbacivanje, nastao muk nakon što je voditeljica pročitala ime! Najsretniji dani u julu za svaki horoskopski znak

Predstavljen uređaj za kontrolu snova! Cijena 2.000 dolara

Objavio: RHT
02/02/2024 12:40 PM

Da li biste voljeli da možete da kontrolisati šta sanjate? To bi moglo da bude moguće zahvaljujući posebnoj tehnologiji kompanije “Prophetic”.

Foto: Platforma X

Radi se o specijalnoj traci koja se zove Halo, a stavlja se oko glave i služi za to da se izazovu, a zatim i zadrže, lucidni snovi – snovi tokom kojih ste svjesni da sanjate.

Koštat će 2.000 američkih dolara (USD), a za sada je na listi čekanja oko 400 ljudi, jer uređaj i dalje nije spreman za masovnu proizvodnju

Temelj ovog proizvoda čini vještačka inteligencija, odnosno model nazvan “Morpheus-1”, a treniran je na podacima o mozgu. Kako su objasnili, koristi ultrazvučne holograme kako bi se stimulirali određeni dijelovi mozga i na taj način se šalju signali kojima se iniciraju snovi.

Kako je “Prophetic” objasnio, u tom procesu se vještački stvaraju šabloni “snova na zahtjev”, tako što je ultrazvuk fokusiran na veći broj elemenata.

Rezultat svega ovoga trebalo bi da budu lucidni snovi – to su snovi u kojima ste svjesni da sanjate, pa možete i da birate šta ćete raditi. Još nema informacija o tome da li je ovaj uređaj testiran na ljudima, i ako jeste, kakvi su rezultati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS