calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dejvid Bekam otkrio: Zaljubio sam se u Viktoriju prije nego što smo se upoznali ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: Ne mogu ovo da slušam mirno! “ŠTA VAM MI SMETAMO?”(VIDEO) “MC Stojan i Zorana NEĆE BITI ZAJEDNO!” Ekskluzivno! RASKRINKANA veza repera i 22 godine mlađe pjevačice?! (VIDEO) Hiljade gledalaca napustilo “music week” kad je Karleuša počela svoj nastup! (VIDEO) Darko Lazić VOZI BIJESNU MAŠINU OD 300.000 EURA! Pjevač se pohvalio, a žena ga snimala (FOTO) “KAMO SREĆE DA SAM SPONZORUŠA!” Anja Bla se oglasila poslije RASKIDA od Bake Praseta HITNO OGLAŠAVANJE! Ovi učesnici rijalitija će snositi posljedice ANDREANA ČEKIĆ U VRTLOGU SKANDALA: Pjevačicu bivši TUKAO pred svima u svom rodnom kraju?! Njegova braća je jedva spasila?! Na bh. tržište isporučena voda iz Hrvatske koja može biti štetna za zdravlje OGLASIO SE SAŠA MIRKOVIĆ I ZAPUŠIO USTA SVIMA! Ništa više neće biti isto NAPRAVILI DAR-MAR u Lisovićima! Nives i Neven se ovako SPREMAJU ZA IMANJE! Ona VOZI TRAKTOR dok pjeva O SOČNIM KARANFILIMA! (VIDEO) Katastrofalne posljedice nezapamćenog nevremena u Bosanskoj Dubici: “Štete se mjere stotinama hiljada KM” (FOTO) Hidriranost organizma vrlo je važna: Koliko vode treba piti tokom ljeta KONAČNO RASKRINKAN IVAN: Cijelu noć grlio Aneli! Dokumenti otkrivaju: Ubica supruge na Pofalićima pravosnažno osuđen u Hrvatskoj Nevrijeme opustošilo Trebinje: Olujni vjetar lomio drveće, dizao crijepove…

POZNATI TIKTOKER POSTAO MUŠKA STARLETA KOJA JAVNO POKAZUJE GOLU ZADNJICU!

Objavio: RHT
12/01/2022 10:56 PM

Poznati Tiktoker WajWai, pozirao je za Instagram go u snegu ne bi li pokazao svoju zadnjicu, kako bi pridobio još više pratilaca na popularnoj društvenoj mreži Instagram. Nije ni čudo što su mu nedavno administratori obrisali Tiktok nalog od skoro 700.000 pratilaca, pa je zbog toga i zaplakao pred brojnim fanovima.

PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Neki pratioci nisu mogli da veruju da je WajWai dozvolio sebi da se go blamira na snegu, drugima je bilo zabavno, dok ima i onih koji su ga šaljivo pravdali kako je ovaj potez u redu u eri društvenih mreža.

Waj Wai je jedan od naših najpoznatijih influensera, poznat po ekscentričnoj frizuri i viralnim forama koje postanu trend. Nakon ove objavljene fotografije možemo reći da je dobio i počasnu titulu prve muške Tiktok starlete.

Nedavno je snimio duet da MC STOJANOM i bio prvi u trendingu sa pesmom “Vegan”.

PRINTSKRIN/INSTAGRAM

AUTOR: hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS