calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvijezda Balkana se pohvalila ovim uspjehom! Fufe iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ živi na selu sa 1.800 koza SIN MELINE I HARISA ODLUČIO DA POKORI JAVNU SCENU! Potez Kana Džinovića izazvao haos, riješio da preuzme stvar u svoje ruke REGION ZAVIJEN U CRNO: Preminula glumica iz popularne domaće serije ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! TRUDNA UČESNICA RIJALITIJA ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji”

Poznati svi parovi osmine finala Evropskog prvenstva

Objavio: RHT
26/06/2024 11:30 PM

Poznati svi parovi osmine finala Evropskog prvenstva

Večerašnjim utakmicama kompletirana je grupna faza Evropskog prvenstva u Njemačkoj. Na četiri današnje utakmice uzbuđenja nije nedostajalo.

Poznati svi parovi osmine finala Evropskog prvenstva/Foto: Platforma X

U sljedećem krugu sastaju se:

Španija – Gruzija

Njemačka – Danska

Portugal – Slovenija

Francuska – Belgija

Rumunija – Nizozemska

Austrija – Turska

Engleska – Slovačka

Švicarska – Italija.

Prve utakmice osmine finala Evropskog prvenstva se igraju u subotu, a sastaju se Švicarska i Italija (18:00), te Njemačka i Danska (21:00).

Čitajte i “VRIJEME ZA UŽIVANJE JE KRENULO” Evo na kojoj lokaciji se nalazi Saša Mirković i šta radi!

Direktor Hype produkcije i Hype televizije Saša Mirković 365 dana u godini radi, a sada je našao vremena i za mali predah.

Naime, on je otputovao na Jadransko primorje, te svojim brodom odlučio da plovi i sebi da malo oduška od posla.

Evo na kojoj lokaciji se nalazi Saša Mirković

– Vrijeme za uživanje je krenulo. Uvijek mi padaju nove ideje napamet dok rasterećeno Hype brodom plovim Jadranom. Siguran sam da će nove ideje za @hypetv @hypeproduction.rs i @rijalitiimanje same da nadođu – stajalo je u njegovoj objavi.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/avaz.ba/O.T.

Čitajte Hype portal, najbrži portal u regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS