calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dnevni horoskop za 24. juli 2024: Vage danas muči ljubav, Strijelcima se “smiješe” pare “Ša je EMOTIVNO NEURAVNOTEŽEN!” Ana Ćurčić ZAGRMILA: Ne bi me čudilo da se Anita SASTAJALA SA MUŠKARCIMA…” (VIDEO) “Neću da pričam o tim ĐUBRADIMA!” Tea Tairović ŠOKIRALA IZJAVOM o BIVŠIM MOMCIMA Mostar proslavlja veliki jubilej, 20 godina obnove Starog mosta I KRISTIJAN GOLUBOVIĆ SE OBRUŠIO NA CARA: Izudaraću ga kao magarca! Moliće me da prestanem Dejan Dragojević ZAKUCAO Filipa Cara: Daću mu pare za alimentaciju “Ona SAMO POKUŠAVA DA ME KOPIRA!” Tara nije štedjela djevojku svog bivšeg: Smatra da je Miona sa Ša IZ KORISTI?! (VIDEO) EVO DOKAZA: Memo je prešutio Elmedinovo poniženje PRINC OD VRANJE DOŽIVIO SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Pjevač sletio sa puta, hitno se oglasio, evo u kakvom je stanju! “DOK NJEGA LJUDI GIFTAJU NA TIKTOKU, JA KUPUJEM STANOVE” Maja Marinković žestoko udarila na Filipa Cara! Džeko vratio Fenerbahče u život, “Dijamant” dao prvi zvanični gol u sezoni “JOŠ UVIJEK MORAJU DA GLUME!” Ovo su novi HEJTOVI o Aniti i Anđelu: “Kad njih vidim…” KEJT MIDLTON I PRINC VILIJAM OBJAVILI NOVE VIJESTI! Princezi od Velsa hitno potrebna ispomoć! Hrabroj misici aplaudira cijeli svijet: Muškarac koji me je zlostavljao sjedi u publici Spartak predstavio Sarajevo: Bogata historija i nacionalni ponos, jedan igrač posebno opasan NE PROLAZI TUGA ZA BRATOM! Evo šta je Janjuš sada URADIO, a onda je sve iznenadio (FOTO)

POZNATI PEVAČ POKUŠAO DA SILUJE STARLETU?

Objavio: RHT
04/02/2022 12:26 PM

Tara Simov je u više navrata pričala da ima bipolarni poremećaj i psihičke probleme, ali se do sada nije znao uzrok tih problema. Njena drugarica je otksila neverovatne detalje. 

Tara Simov PrintScreen

Taru je pokušao da siluje poznati pevač, to je za nju bila velika trauma.

-Svi osuđuju Taru zbog njenog ponašanja, ali ne znaju šta je pravi uzrok toga i koliko joj je teško. Ona potajno mrzi muškarce od kada je umalo postala žrtva silovanja. Tara o tome ne priča, mislim da ni Nenad ne zna tu priču. Dugo nakon toga nije mogla da se oporavi tada je krenula lošim putem, predala se raznim porocima. To je na nju ostavilo neverovatne posledice – kaže Tarina drugarica.

Ona je jo dodala da je Tara razmišljala da prijavi tog čoveka, koji je inače poznati pevač, ali je na kraju odustala. To se sve desilo u gardarobi jednog noćnog kluba, gde ju je on zaključao.

IZVOR: SVET.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS