calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“BIĆEŠ ODLIČNA BAKA” Nova objava Biljane Dragojević zbunila sve, momentalno se oglasio Dejan! Udruženje hrvatskih veterana: Alena Islamovića proglasiti nepoželjnom osobom u Hrvatskoj ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana: Želim napraviti voćni kolač, da mi Elme bude sretan (VIDEO) Teška saobraćajna nesreća kod Rogatice: Tinejdžer poginuo u sudaru kvada i traktora Ako imate ova tri broja u datumu rođenja u septembru vas očekuje nešto posebno Emina Jahović na vjenčanju norveške princeze i biseksualnog šamana: Pjevačica se pohvalila se skupocjenim nakitom Odlazak na spavanje u isto vrijeme smanjuje rizik od bolesti ZBOG NJEGA SU RASKINULI MAJA I STANISLAV?! Isplivao ŠOKANTAN DOKAZ (FOTO) Koncert “Glumci pjevaju hitove” 4. septembra ispred Narodnog pozorišta Sarajevo CAR ODBIO MAJU ZBOG ANELI! Gore društvene mreže “Bijelo dugme” u Splitu izvelo pjesmu “Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo”: Publika ostala zatečena, čuli su se i zvižduci ANĐELO POSLAO JASNU PORUKU ANITI! Stigli dokazi šta mu RADI IZA LEĐA ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Treba bježati u planinu da odmorimo dušu! “Galama i kuća – avioni, kamioni… ZDRAVO (VIDEO) ASMIN SE HITNO OGLASIO: Evo šta radi Stanija dok on spava! Objavio i dokaz Otkriven identitet ubice iz Gradačca: Usmrtio ženu tupim predmetom Dnevni horoskop za nedjelju, 1. septembar 2024: Rakovi moraju voditi računa o finansijama, Škorpijama stiže fantastična vijest, a Strijelcima dodatne obaveze

POZNATI PEVAČ IMAO 4 AFERE! ,,Želeo je da nazove dete po mom imenu iako sam mu afera”

Objavio: RHT
22/09/2022 8:45 PM

Pevač Adam Levin, frontmen grupe “Maroon 5”, našao se u centru skandala zbog optužbi četiri žene.

FOTO: Youtube/printscreen

Nakon tri žene koje su optužile Adama Levina da je sa njima imao aferu tokom braka sa suprugom, manekenkom Behati Prinslu, oglasila se i četvrta. U pitanju je nekadašnja pevačeva instruktorka joge Alana Zabel, kod koje je on dolazio na časove u periodu od 2007. do 2010. godine. Tada nije bio u braku sa Behati, ali je takođe bio zauzet – imao je devojku po imenu Beki. 

Alana je, naime, iznela tvrdnje da joj je pevač slao poruke provokativnog sadržaja, a da ju je u jednoj od njih pozvao i da “provedu dan zajedno potpuno goli”.

“Bila sam njegov učitelj joge nekoliko godina, od 2007. do 2010. Jednog dana mi je poslao poruku: ‘Želim da provedem dan sa tobom go.’ Bila sam u kadi, ali moj ljubomorni bivši dečko je to video i pobesneo”, ispričala je za “Dejli mejl” Alana Zabel i dodala:

“Moj bivši je postao nasilan, slomio mi je zglob. Ogromna promena u životu, destruktivan trenutak, i kada sam to rekla Adamu on me je ignorisao, nikada se nije izvinio.

Jedna od preostale tri žene koje su optužile pevača da je imao aferu sa njima jeste i Samner Stroh, model i influenserka iz Los Anđelesa. Ona je objavila video u kom tvrdi da je sa pevačem bila u vezi koja je trajala gotovo godinu dana. Adam je, inače, od 2014. godine u braku sa Behati, imaju dve ćerke, a nedavno su objavili da čekaju i treće dete.

Samner je objavila i poruku koju je dobila od Adama, a u kojoj ju je on pitao da li može da nazove dete po njoj.

BONUS VIDEO:

Izvor: Najžena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS