calendar

Nedelja 28. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JANJUŠ UHVAĆEN U ZAGRLJAJU ATRAKTIVNE DOKTORICE! Ne skida osmijeh sa lica, pogledajte fotografije “DIVLJAK SAM U KREVETU, RADO KONZUMIRAM S*X!?” Bojan Tomović ŠOKIRAO izjavom: “Na nudističkoj ne mogu da gledam babe!?” ANĐELA ŠPARAVALO HOSPITALIZOVANA! Kolabirala i završila u hitnoj, isplivala stravična fotka Saša Mirković SVIMA ZAGOLICAO MAŠTU! Oglasio se iz Bodruma i pokazao sjajne kadrove! (VIDEO) NIKOLIJA ŠOKIRALA SVE! Pjevačica jede na podu, ljudi u nevjerici “ZNAM ŠTA JE RADILA SA 14 GODINA” Stanija Dobrojević RASKRINKALA Maju Marinković, iznijela šokantne detalje iz njene prošlosti Dvije teniserke na OI-ju su kćerke multimilijardera: Takmiči se i zet Bila Gejtsa OVO JE KUĆA LEPOG MIĆE?! Ostvario želju KĆERKI: To je raj na zemlji, treba da se radi LETNJIKOVAC! (FOTO) HYPE NA LICU MJESTA! Ekskluzivni snimci Miljane Kulić nakon što je objavljeno da je u bolnici! OVO JE PRAVA ISTINA JANJUŠ I ENA PREVARILI NACIJU? Nikad se nisu ni razvodili? Isplivao ŠOK snimak! PROCURILA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ SA DEČKOM! Bez brushaltera i usne na grudima, stegao je i pribio uz sebe! Manijak silovao 21-godišnjakinju u Beogradu: Napao je nasred ulice dok se vraćala iz noćnog izlaska ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” “BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO) Nedim Sladić objavio detaljnu vremensku prognozu: Slijedi suša širom BiH, a padavina ni na vidiku ACA LUKAS HITNO HOSPITALIZOVAN

POZNATI ODGOVORILI ŠTA BI URADILI DA SU PREDSEDNIK VUČIĆ NA JEDAN DAN!

Objavio: RHT
13/02/2022 11:05 AM

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u “Novom jutru” kod Jovane Jeremić.

tvpink

Ona je pripremila anketu koju je predsednik pogledao, a u kojoj su poznati odgovorili na pitanje “Da ste Aleksandar Vučić šta biste prvo uradili?”.

Pevač Aca Lukas, Zorica Brunclik, Dušica Jakovljević i Nada Topčagić odgovorili su na ovo pitanje i iznenadili sve odgovorima, ali i nasmejali predsednika.

– Da sam predsednik Vučuć, srušio bih Beograd na vodi, šta će nam? Recimo, istopio bih spomenik Stefanu Nemanji, šta će nam spomenik, kad možemo da prodamo bakar? Kao što smo prodali 2006. godine kad smo prodali sve prozore i vrata sa medicinskih ustanova u Srbiji, pa prodali bakar i stavili PVC stolariju. Što da idemo autoput Čačak – Beograd 45 minuta, kad možemo četiri sata? Neću ni da idem, ako ne putujem četiri sata, šta je 45 minuta? Šta će nam Air Srbija? Što da letimo sa aerodorma Nikola Tesla, kad možemo iz Budimpešte? Lepo idemo do tamo. Sve u svemu, daj da se vratimo iz ovog 21. veka, u sedamdesetu godinu. Zašto da imamo sve kad možemo da nemamo ništa? Znači lepo, ja da sam Aleksandar Vučić, sve bih to poništio i onda bi svi došli kod mene i rekli: “Dobro, bre, Vučiću, šta si ti napravio ovde?”. Pošto sad niko ništa ne vidi. Što da nešto pravimo kad niko ne vidi šta smo uradili? – rekao je Lukas, na šta se Vučić nasmejao.

tv pink

– Pozvala bih sebe u predsedništvo na čašicu razgovora. Da i ja doživim čast da me primi predsednik kao što je mnoge glumce, sportiste, pevače, popa, roka, džeza… Da budem počastvovana njegovim pozivom. Nadam se da ne smeta što živim u Krnjači koja je blizu Borče – rekla je Zorica.

Ja bih jedan dan odovjila za sebe. Mislim da mu to i te kako treba, da ugađa sebi, kao što ugađa građanima Srbije i da taj dan ne radi ništa. Da isključi sve telefone… Ali mislim da u njegovom slučaju to nikako nije moguće – poručila je voditeljka Dušica Jakovljević.

– Sklonila bih sve ljude oko sebe, koji ne zaslužuju moju podršku – bila je kratka Nada Topčagić.

IZVOR: KURIS.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS