calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Poznati magazin izabrao najzgodnijeg muškarca svijeta za 2023. godinu

Objavio: RHT
08/11/2023 12:59 PM

Patrik Dempsi (Patrick Dempsey) izabran je za najseksi muškarac svijeta za 2023. godini, prema izboru magazina „People“.

Foto: CNN

Glumac je proglašen ovogodišnjim pobjednikom u šou „Jimmy Kimmel Live“. Voditelj je u emisiji sakrio glumčevo lice, a publika je pogađala ko bi to mogao biti. Dempsi su postavljali pitanja i naposljetku došli do zaključka da je riječ o čovjeku starijem od 50 godina, koji je oženjen i koji ima troje djece.

Kad je Kimel napokon otkrio o kome je riječ, publika je počela glasno zviždati i pljeskati.

– Hvala vam, sretan sam što sam ove godine ja izabran. Ne znam samo što mi je trebalo toliko dugo, ali svake godine postaješ sve zgodniji, ispričao je glumac u emisiji i priznao kako je njegova obitelj bila iznenađena što je poznati časopis upravo njega odabrao za najseksi muškarca u 2023.

Inače, Dempsi do sada je ostvario pedesetak uloga, a najviše slave donijela mu je serija „Uvod u anatomiju“, gdje glumi neurokirurga Dereka Šeparda (Shepard). Od 1987. do 1994. bio je u braku s Roki Parker (Rocky), a 1999. oženio je vizažisticu Džilijan Fink (Jillian) s kojom ima troje djece.

BONUS VIDEO:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS