calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SOFIJI I TERZI STIŽU LOŠE VIJESTI OD MILICE Ovo će potpuno promeniti tok rijalitija! HAOS U NAJAVI Poslije GOSTOVANJA Anje Bla – Saša Mirković POZVAO BAKU PRASETA da bude GOST U NAŠOJ EMISIJI! Imao je za jutjubera JEDAN USLOV! Belgijski kralj Filip poručio papi Franji da poduzme akcije u rješavanju seksualnih zlostavljanja Al Paćinova djevojka proslavila 31. rođendan, loši komentari ne izostaju: Izgleda kao beskućnik pored nje Ovu hranu treba izbjegavati za večeru Merkur ulazi u Vagu: Tri znaka očekuje pozitivan period do 13. oktobra “PRODUKCIJA MI JE DALA NEKE TABLETE!” DISKVALIFIKOVANA SARA STIJOVIĆ: “Imala sam 9 EPI NAPADA!” PRVI EKSKLUZIVNI INTERVJU za HYPE TV! (VIDEO) “BREAKING BAD” U BORU – OTKRIVENE DVIJE LABORATORIJE ZA PROIZVODNJU METAMFETAMINA PJEVAČICA OPLELA PO UČESNICIMA RIJALITIJA! Bez blama objelodanila sve: “Malo mi je to tužno” Suprug žestoko napao Kardi B: Spavala si s drugim dok si bila trudna ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima se žalila Elmedinu i Jani da je polomi škola! “Nemoj kukaj, kako je drugima” Mujče Durić: “Tuđina” je himna naše dijaspore, svi čekamo da dođemo u svoju avliju Stanislav srušio INSTAGRAM najnovijom objavom! NJEGOVE BIVŠE DJEVOJKE ĆE DOŽIVJETI NERVNI SLOM! “NISAM IZGUBILA DIJETE!” Velika ispovijest Gabrijele Pejčev poslije medijske ilegale: “To me je najviše povrijedilo!” Pjevačica otvorila dušu! Baby Lasagna pred nastup u našem glavnom gradu: Sarajevo je grad iz mašte, o njemu čitam u knjigama Indira u novoj avanturi s (bivšim) suprugom, zbunila je fanove: Jeste li opet zajedno?

POZNATI ITALIJANSKI PEVAČ PRONAĐEN MRTAV U HOTELSKOJ SOBI: Zaspao nakon održanog nastupa i više se NIJE PROBUDIO

Objavio: RHT
04/07/2022 5:26 PM

Klavijaturista i pevač Antonio Cripezi, pronađen je mrtav u hotelskoj sobi, prenose itralijanski mediji.

On je, kako se navodi, nakon ondržanog nastupa zaspao u hotelskoj sobi, a ujutru je pronađen mrtav. Kako pišu italijanski mediji, Antonio je preminuo prirodnom smrću u 76. godini.

Antonio Cripezi je sinoć nastupio u parku Villa de Riseis u Peskari, a vest o tragičnom događaju, potvrdio je putem društvene mreže Instagram, osnivač benda “Kameleon”.

– Moj dragi životni prijatelj Tonino Cripezzi otišao je u san. Ne mogu da poverujem, šokiran sam od boli. Lepa vremena koja smo proživeli zajedno dolaze mi u sećanje, koja ću uvek čuvati u svom dubokom dragom prijatelju – napisao je na Instagramu Mario Lavezi, jedan od osnivača Kameleona.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS