calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku

Poznati glumac prvi put u javnosti nakon NOVE STRAŠNE DIJAGNOZE! (VIDEO)

Objavio: RHT
04/03/2023 5:00 PM

Poznati američki glumac Brus Vilis viđen je u javnosti prvi put nakon što je njegova porodica saopštila da je prošlog meseca dobio dijagnozu frontotemporalne demencije (FTD).

Foto: FRANCOIS GUILLOT / AFP / Profimedia

Vilis je uhvaćen u Santa Monici u Kaliforniji gde je provodio vreme sa dvoje prijatelja, a fotografije su objavljene na portalu “Daily Mail”. Na slikama se može videti slavni glumac u sivoj kapi, plavoj majici i crnim pantalonama, koje je upotpunio crnim satom.

Podsetimo, Brusova porodica je sredinom februara obavestila javnost o glumčevom zdravstvenom stanju, saopštivši da mu je dijagnostifikovana afazija, a da se naknadno ispostavilo da boluje od FTD. Iako je Brusov problem sa komunikacijom jedan od simptoma ove bolesti, porodica je istakla da je sada lakše što je dobio precizniju dijagnozu.

Izvor blizak porodici tvrdi da Brus Vilis još uvek prepoznaje glas bivše supruge Demi Mur i da je ona u stalnom kontaktu sa njim.

“Demi je stalno u kontaktu sa Brusom i koristi svaku priliku da provede vreme sa njim. Čak i kada nije uz njega, zove ga kako bi čuo njen glas. Bruce ne može puno da govori i deluje da razume vrlo malo od onoga što mu se kaže”, izjavio je izvor.

Frontotemporalna demencija je progresivna neurološka bolest koja utiče na funkcije mozga koje kontrolišu govor, emocije, ponašanje i kretanje. Simptomi se obično pojavljuju kod osoba mlađih od 65 godina, a značajno utiču na kvalitet života pacijenta i njegovih najbližih.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS