calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ONI SU VEĆ ODAVNO BILI RASTAVLJENI” Raskrinkani Anita i Anđelo?! Objavljen šok snimak: “Bajadera opet u društvu jedne…” Mensur ne dozvoljava nikakve provokacije! Otkrio kada ulazi u rijaliti Nagelsman objavio spisak Njemačke za BiH i Nizozemsku: “Siguran sam u uzavrelu atmosferu” Aleks i Filip sve dogovorili oko budućnosti djeteta: Gdje će živjeti, a šta je sa poslom? CIJELA JAVNOST ZGROŽENA VRELOM SCENOM: Terza ovjekovječio javnu prevaru intimnim odnosom sa Sofijom, ona u NIKAD izazovnijem izdanju izletjela iz kreveta! Sultan Elmedin puca od samopouzdanja: Da ovo radim u Njemačkoj bio bih milioner! Mostarca (33) usmrtila mašina za karton Razlika od 33 godine nikad im nije bila problem: ‘Od početka smo bili introvertiran par’ TRUDNOJ MILICI NIJE DOBRO – HITNO ZAVRŠILA U BOLNICI! Zbog Terze i Sofije joj ugroženo zdravlje! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin zamijenio Janu u kuhinji, a papagaj ga provocira! Fatimi drago! “Ova tikva je unikat u BiH – čudo” Lejdi Gaga planira skromno vjenčanje: Samo nas dvoje kod matičara i narućit ćemo kinesku hranu PRVO BJEKSTVO U RIJALITIJU! Alarmantno stanje, takmičar do detalja isplanirao sve! Elton Džon: Iskren da budem, nije mnogo od mene ostalo! “LIJEČIM SE, ALI …” SVI SU GLEDALI SAMO U PJEVAČICIN DEKOLTE! Pojavila se na SVADBI KOLEGINICE i zagrmila stajlingom! (FOTO) TRADICIJA U SAVA CENTRU! Miroslav Ilić SLAVI ROĐENDAN, a spektakl SE PRODUŽAVA I SUTRADAN (VIDEO) Ova dva horoskopska znaka će bankrotirati u oktobru

Poznata pjevačica VARALA MUŽA sa rijaliti učesnikom:”Kada mi je rekla da ima dijete ŠOKIRAO SAM SE”

Objavio: RHT
08/02/2024 4:00 PM

Bivši učesnik “Zadruge”, Aleksandar Bogunović Zverka iznio je skandalozne detalje u javnost, da je poznata pjevačica varala supruga upravo sa njim.

 –Bila je to 2005.godina, ja u nekom haosu, sluđen od svega što se tad dešavalo. Porodični problemi, moji neki demoni, ortaci iz kraja, burazeri moji akcijaju. I meni se desi ljubav! Ja u životu tako nešto nisam doživio, bukvalno me je pogodilo kao grom. Ja prvo nisam ni znao ko je ona, vidjeli smo se u klubu, flertovao sam sa njom, igrali smo, ja sam se častio pićem, priča koja je lagala… Razmijenili smo broj telefona, kao da se čujemo i to je to, ja sam morao da idem – započinje Zverka i nastavlja:

 –Nismo se čuli nekoliko dana, ja ne mogu da prestanem da mislim na nju, izlazio sam skoro svako veče u taj poznati klub ne bi li je ponovo sreo, ali od nje ni traga, ni glasa. Ja čekam njen poziv, poruku, šta god, samo da je dobijem i ponovo vidim. U jednom trenutku stvarno ja i dobijam, bio sam na porodičnom ručku, kad meni zvoni telefon, stiže mi njena poruka da se čujemo. Ja je odmah pozvao i dogovorili smo se da se nađemo na Tašu. Bilo ljeto, upeklo sunce, žari samo tako, ona se pojavljuje u nekoj haljinici bijeloj, ja već poludio. Šetamo mi i tad me je presjeklo kad mi je rekla ko je ona zapravo. Brate, ja u to vrijeme nisam znao da je ona pjevačica toliko poznata. Ona meni objašnjava da ima karijeru, da snima spot, da ide negdje preko, ne znam ni ja gdje, ja tu iznevjeravao brate, ali kao, šta me briga, ako je moja, idemo zajedno. Prolazi vrijeme, ona meni tu saopštava da je ona udata i da ima dijete! Meni faca do poda! Ali kako da ti kaže brat, meni to nije bilo bitno, mi smo nastavili da se viđamo, najnormalnije, imali smo odnose, spavali smo, viđali se tajno, viđali se i sa društvom, ali kao među nama nema ništa. Mogu da kažem da je ona danas jedna od poznatijih pjevačica, ima muža, djecu, porodicu, sve super, on nikad nije saznao za mene, ima dosta hitova, tražena je baš i kod nas, i preko. Ima top grudi, silikone je stavila, ima prelijepe oči, još tada se pričalo da uzima keš za usluge, ali ne, ona je to radila sa mnogim muškarcima, ali bez da je uzimala lovu, voljela je taj adrenalin. Danas nismo u kontaktu, ja sam se uozbiljio što se tih stvari tiče, ali i danas kada se vidimo negdje, tako u prolazu, uvijek mi se javi, zagrli, nikad nije prestala da me voli – govori Zverka.

BONUS VIDEO:

Hypetv/ Blic.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS