calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Za ovaj telefon kažu da će biti najmoćniji na svijetu: Evo kako će izgledati ANELI RASKRINKALA JANJUŠA! Čula njegov tajni razgovor sa cimerom, pa sve ispričala Hrvatska Monika Beluči je prosto neodoljiva: Ovu sliku treba gledati cijele godine Turska u fantastičnom meču srušila Austriju za veliko četvrtfinale “BOLJE SINU DA ŠALJEM PAKETE U ZATVOR, NEGO…” Tara Simov razbjesnila pratioce izjavom! INDI JE OVO PORUČIVALA ZORANU DOK JE BIO IZA REŠETAKA!? Marjanović nije gubio vrijeme, evo šta je uradio! NIKAD VIĐENA FOTKA DJECE DRAGANE MIRKOVIĆ! Marko podijelio Manuelinu objavu iz djetinjstva, pratioci oduševljeni! KONAČNO ISTINA! Jelena Karleuša LAŽNO PRIJAVILA Duška Tošića kako bi ZAŠTITILA SVOG J*BAČA Nikolu Jovanovića?! Evo šta se zaista dogodilo u porodičnoj kući Tošić-Karleuša OD PRIZORA NINE ĐOGANI MOŽE DA SE UMRE: Zbog Lunine sestre ZASTAJE DAH! Da li je realno (FOTO) Ovo objavljuju depresivne osobe na društvenim mrežama ALEKSANDRA NIKOLIĆ MOKRA DO GOLE KOŽE Snimala se u ogledalu, ljudi u šoku ANJA BLA DOŽIVLJAVA LINČ NA MREŽAMA ZBOG RASKIDA SA BAKOM PRASETOM! Influenserka dobija stravične uvrede, sada se oglasila i zamolila samo jedno! Nizozemci održali čas fudbala Rumunima i plasirali se u četvrtfinale Prizori kao iz horor filma: Pogledajte trenutak dolaska nevremena u Trebinje ASMIN SA STANIJOM POSJETIO RODNO MJESTO ANELI AHMIĆ! Kreće opšti haos, evo gdje se trenutno nalaze: “Ovo rade namjerno” LUNA JAVNO PRIZNALA SIMPATIJE! Miljković potvrdio – Luna NAŠLA DRUGOG

POZNATA DIZAJNERKA PROGOVORILA: Snaja teniserke Ane Ivanović priča o strahovima za dete i teškoj borbi! (FOTO)

Objavio: RHT
17/01/2023 12:30 PM

Majčinstvo je nešto što svaku ženu promeni iz korena.

Foto / Printscreen

Dragana Džajić, poznata dizajnerka, u braku je sa bratom poznate teniserke Ane Ivanović. Ona je u intervjuu za Story pričala o teškom periodu kroz koji je prošla, svojim strahovima i drugim bitnim porodičnim temama.

Otkrila je da ju je zaova Ana Ivanović inspirisala pokretanjem svog biznisa koji je vezan za kozmetiku za bebe, ali i da je dosta napredovala od kada je postala majka dobivši dečaka Vida.

Foto / Printscreen

– Često umeju da me iskritikuju kako previše vremena provodim sa svojim detetom, valjda je to i očekivano, znate moju priču, znate da sam ga malo teže dobila. Zato nisam želela da koristim preveliku pomoć sa strane, naročito u vidu dadilja, iako priznajem da bi mi sada dobro došle jer je Vid veoma nestašan trogodišnjak. Istina je da čak i nakon porođaja život teče dalje, da se treba posvetiti i drugim obavezama, ali ja sam baš puno bila sa svojim detetom, sve dok nije krenuo u vrtić. Zato mi je sada teško da odgovorim na to čiju sam pomoć najviše imala jer sam najviše toga odradila sama, ali podrazumeva se da su povremeno priskakale bake i deke i naravno da sam im mnogo zahvalna, iako sam ja najviše toga iznela – rekla je Dragana.

BONUS VIDEO

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS