calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NIKOLIJA ŠOKIRALA SVE! Pjevačica jede na podu, ljudi u nevjerici “ZNAM ŠTA JE RADILA SA 14 GODINA” Stanija Dobrojević RASKRINKALA Maju Marinković, iznijela šokantne detalje iz njene prošlosti Dvije teniserke na OI-ju su kćerke multimilijardera: Takmiči se i zet Bila Gejtsa OVO JE KUĆA LEPOG MIĆE?! Ostvario želju KĆERKI: To je raj na zemlji, treba da se radi LETNJIKOVAC! (FOTO) HYPE NA LICU MJESTA! Ekskluzivni snimci Miljane Kulić nakon što je objavljeno da je u bolnici! OVO JE PRAVA ISTINA JANJUŠ I ENA PREVARILI NACIJU? Nikad se nisu ni razvodili? Isplivao ŠOK snimak! PROCURILA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ SA DEČKOM! Bez brushaltera i usne na grudima, stegao je i pribio uz sebe! Manijak silovao 21-godišnjakinju u Beogradu: Napao je nasred ulice dok se vraćala iz noćnog izlaska ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” “BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO) Nedim Sladić objavio detaljnu vremensku prognozu: Slijedi suša širom BiH, a padavina ni na vidiku ACA LUKAS HITNO HOSPITALIZOVAN ŠTA SE DEŠAVA SA SINOM DRAGANE MIRKOVIĆ? Marko objavio šok fotku iz restorana Doping skandal prvog dana Olimpijskih igara: Dominikanska odbojkašica suspendovana Tragedija u Bugojnu: U požaru stradao muškarac POVRIJEĐEN SAŠA MIRKOVIĆ! Oglasio se iz hotela gdje se dogodila nezgoda! (VIDEO)

POVRIJEĐEN SAŠA MIRKOVIĆ! Oglasio se iz hotela gdje se dogodila nezgoda! (VIDEO)

Objavio: RHT
27/07/2024 3:12 PM

POVRIJEĐEN SAŠA MIRKOVIĆ!

Direktor i vlasnik  televizija HYPETV i produkcije HYPE productionSaša Mirković, oglasio se iz Bodruma u Turskoj.

Saša mirković povređen
Flto:Instagram printscreen/sasa_mirkovic_official

Naime, direktor HYPETV doživio je nezgodu u hotelu prilikom koje je istegao ligament.

DETALJI NEZGODE

Na stepenici klizavog bazena u hotelu (neki majmun je vjerovatno ulazio nauljen a oni nisu počistili) pa sam napravio “piruetu” i istegao ligament na koljenu.

Pomislio sam da nije ŽM koji je trenutno po instagramu u Francuskoj kako kaže on (EU) potplatio nekog da mi namaže uljem stepenice. Ali nema odustajanja rijaliti “IMANJE” ideeee! Pobijediću ga i sa jednom nogom. Lisovići će biti centar svijeta! Pazite se kad ulazite u bazene i kad hodate po pločicama., napisao je Saša Mirković.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Saša Mirković (@sasa_mirkovic_official)

U komentarima se nižu riječi podrške i želje za brzim oporavkom.

Mnogi su komentari da je ovo zaista pokušaj sabotaže rijalitija “IMANJE” o kome sve društvene mreže gore. Saša Mirković je i na tu temu dao odgovor uz riječi da ga ništa ne može pokolebati kao ni rijaliti “IMANJE” čije se pripreme već privode kraju.

SVE VIJESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata
foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDJE

Čitajte Hype portal, najbrži portal u regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS