calendar

Subota 20. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NOVAC, LJUBAV, SREĆA: Ovi horoskopski znaci su predodređeni za uspjeh ACA LUKAS NAPRAVIO JOŠ JEDAN “POPIS STANOVNIŠTVA”! Pogledajte atmosferu sa koncerta na Jezeru Modrac Umjereno do pretežno oblačno vrijeme za vikend u BiH, najavljeni lokalni pljuskovi sa grmljavinom HOROSKOP ZA 20. JUL! Škorpije da budu DOSTA STRPLJIVE, a ovi znaci da se RASTERETE od posla! Džekina zagonetna poruka, je li ovo znak da nema ništa od transfera u Hajduk Pjevačici OTAC ZAVRŠIO U BOLNICI dok je BILA U RIJALITIJU! Nije mogao da gleda kako joj kćerka doživljava NASILJE: “To sam saznala kad sam odatle izašla” (VIDEO) Lana Pudar poslala poruku iz Turske: Dat ću sve od sebe da obradujem ljude u BiH ANITA STANOJLOVIĆ UHVAĆENA U ZAGRLJAJU OVOG MUŠKARCA! Grli je i obasipa poljupcima, evo ko je ON (FOTO) Koncertna arena jezera Modrac SPREMNA za doček NAJVEĆE BALKANSKE ZVIJEZDE! (FOTO/VIDEO) Drevna pošast čovječanstva: Šta su morbile, koji su simptomi i zašto ponovo ‘‘haraju‘‘ ? Nova pucnjava u Sarajevu, muškarac (70) pucao iz puške nakon svađe s komšijom SUPRUGA JALE BRATA OBJAVILA SNIMAK SA VJENČANJA: Evo čime je oduševio navijače Sarajeva “Mnogi su mi okrenuli leđa kada mi je bilo najteže” MAHRINA OTVORENO:”Sama vodim svoje bitke!” “Do posljednjeg trenutka sam mislila da NEĆEMO BITI U VEZI!” Lea Stanković u “CarCastu sa Va Vanom” PROGOVORILA O DEČKU DJEVOJČICA JE TVRDILA DA IMA ČUDOVIŠTA U SOBI Roditelji joj nisu vjerovali, ali uslijedilo je nevjerovatno otkriće! (VIDEO) JANJUŠ SE KONAČNO SUSREO I SA NJOM! Plašio se kako će reagovati zbog svega sa Aneli, a sada se ne razdvajaju!

POTRESAN OPROŠTAJ PREDSEDNIKA: HVALA TI ŠTO JE NAŠA MILICA DANAS SNAŽNA A DANILO HRABAR

Objavio: RHT
31/01/2022 1:49 PM

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se na svom Instagram nalogu oprostio od svoje prve supruge dugogodišnje novinarke Ksenije Vučić sa kojom ima dvoje dece Danila i Milicu.

-Hvala ti što je naša Milica danas snažna i nepokolebljiva devojka, naš Danilo pristojan i hrabar momak, hvala ti što si našu decu vaspitala da je najviša vrednost biti dobar čovek, napisao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u emotivnom oproštaju od prve supruge i majke svoje starije dvoje dece na ličnom Instagram profilu.

Napisao je predsednik i dodao:

-Hvala ti što si bila moj odani prijatelj i podrška svih ovih godina, što si verovala i nesebično davala sve od sebe, pomagala da naša Srbija i narod idu napred. Zaspala si u zagrljaju našeg sina, verujem da si tako želela, zagrljaj Milice i Danila bio je tvoj ceo svet. Počivaj u miru, i večno hvala na svemu. Tvoj Aleksandar.

AUTOR: hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS