calendar

Utorak 23. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ajkule u Brazilu pozitivne na kokain! U dijelu BiH danas oblačno s pljuskovima: Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednih 15 dana MATORA ZAPRIJETILA ANITI! Otkrila sve o snimcima koje je slala ljubavnici DNEVNI HOROSKOP: Lav na oprezu zbog novih poznanika, Vodolije obnavljaju vezu Mladoženja izbacio kuma sa svadbe: Jednu stvar nije mogao da mu oprosti TAKI PROGVORIO O FILIPU I STANISLAVU! Otkrio šta misli o tome što se Maja čula sa Carem, ovo su svi čekali! UEFA kaznila prvog Borčevog evropskog protivnika zbog skandiranja albanskih navijača Jako nevrijeme izazvalo haos u Bihaću Pjevačica zatekla muža u krevetu sa drugom: ‘Ljubavnicu sam golu izbacila napolje’ HITNO SE OGLASIO DESINGERICA ZBOG saopštenja ministarstva u Crnoj Gori! Ova izjava će IZAZVATI BIJES JAVNOSTI?! Uputili apel: Oglasilo se crnogorsko ministarstvo zbog Desingericinog nastupa TOTALNI FIJASKO! Pjevačima masovno otkazuju nastupe na moru! Samo jedno estradno ime DOMINIRA nastupima MILAN TAROT IZVEO RITUAL ZA PARE, SREĆU I USPJEH! Nasred studija URLAO, a zbog ovog pokreta se MREŽE USIJALE! Sale Lux u D Cast-u o ZLOČINU KOJI JE POČINIO: “Odjednom čovjek pada, upada murija…” EKSKLUZIVNO! Tea Tairović UHVAĆENA SA DEČKOM U CRNOJ GORI! Evo šta rade kada KAMERE NE SNIMAJU Drama u rijalitiju “Život sa dvije žene”: Memo uveo Janu u Elmedinov stan, odmah je nastao haos! Intervenisala i policija

Potraga ne daje rezultate, novi apel građanima: Nestao Midhat Dedović iz Reljeva

Objavio: RHT
01/12/2023 12:50 PM

Nakon što potraga, koja je započeta jučer u popodnevnim satima, nije dala rezultate, Gorska služba spašavanja danas je uputila novi apel građanima.

Foto: Facebook

Više od 25 spasilaca pokušavalo je sinoć doći do bilo kakvog traga koji bi rasvijetlio sudbinu Midhata Dedovića (62) iz Reljeva, ali pomaka u potrazi do sada nema.

– Potraga zbog slabog protoka informacija teško napreduje. Na sve naše sugrađane apelujemo, ukoliko imate bilo kakvih informacija o nestaloj osobi da nas obavjestite na dežurni broj +38762112700, Operativni centar CZ Novi Grad Sarajevo +387 33 778-980 ili MUP KS 122. Nestali Midhat Dedović posljednji put je viđen 28. novembra u 21.30 sati nedaleko od kružnog toka u izgradnji u naselju Boljakov potok – saopšteno je iz GSS Novi Grad.

Nestala osoba visoka je 183 centimetra, koristi naočale, a u trenutku nestanka na sebi je imao crnu odjeću – jaknu, košulju, prsluk i čizme.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS