calendar

Sreda 2. Oktobar, 2023

POTPISALA UGOVOR ZA OSMU SEZONU RIJALITIJA! Iznesene zabranjene informacije, hitno prekinut program!

Objavio: RHT
13/04/2024 11:30 PM

POTPISALA UGOVOR ZA OSMU SEZONU

POTPISALA UGOVOR ZA OSMU SEZONU / Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official
POTPISALA UGOVOR ZA OSMU SEZONU / Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Uroš Stanić, učesnik rijalitija, iznio je u javnost detalje o svom sukobu sa Milenom Kačavendom. Ovaj sukob je privukao veliku pažnju javnosti, a Uroš je odlučio da progovori o svemu što se događalo.

Ona je potpisala ugovor!

Kako je istakao, sukob sa Milenom je eskalirao zbog navodnog potpisivanja ugovora za osmu sezonu rijalitija. Uroš je tvrdio da je imao saznanja o tome da je Milena već potpisala ugovor za narednu sezonu, ali da je to krila od ostalih učesnika.

 Ne znam kako može da iznosi te priče iz spoljneg svijeta? I kao potpisala je ugovor za Elitu 8! Žena imala tragediju, a tako se ponaša – otkrio je Uroš Slađi. 

Otkriće Uroša Stanića izazvalo je burne reakcije među fanovima rijalitija. Mnogi su bili iznenađeni ovom informacijom i komentarisali su da je ovo moglo dodatno zakomplikovati već napetu atmosferu u kući. Takođe, pojedini su podržali Uroša u odluci da javno progovori o ovom sukobu, ističući da je važno da se istina sazna.

Nakon što su izašle informacije o navodnom potpisivanju ugovora za osmu sezonu rijalitija, Milena se nije oglasila.

Nova dinamika rijalitija

Sukob između Uroša i Milene definitivno je uzburkao javnost i dao novu dinamiku rijalitiju. Saznanja o navodnom potpisivanju ugovora za osmu sezonu dodatno su zakomplikovala odnose među učesnicima, a ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati.

Javno otkrivanje informacija o sukobu definitivno je bacilo novo svjetlo na dešavanja unutar kuće, a publika sa nestrpljenjem iščekuje dalji razvoj događaja.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS