calendar

Sreda 31. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HARIS MELINU DIZAO U NEBESA! Kretorka priznala: ”Nijedna ne može da se mjeri sa mnom, ni Sofija Vergara” “NIJE SVJESTAN ŠTA JE URADIO” Potez sina Dragane Mirković razbjesnio javnost Rijaliti zvijezda uživa u Španiji: Ervin Mujaković mami ženske uzdahe SVI U SUZAMA ZBOG ZOLE! Bivši rijaliti učesnik sve šokirao! (FOTO) Detalji tragedije kod Livna: Stariji brat (24), pokušavao SPASITI MLAĐEG (18), te se utopio, drugom se BORE ZA ŽIVOT VELIČANJE VELIKE ALBANIJE! Zbog izjave pjevačicu razapinju na društvenim mrežama Dva najčešća razloga koji dovode do razvoda POTRESNO! “MUŽ ME UDARAO PESNICAMA U GLAVU I BACIO PREKO DJECE!” Ispovijest influenserke Milice Mijović: “Pljunula sam ga i pozvala policiju!” Gornja Višnjica u vodi: Iznenadićete se kad vidite ko najbolje pliva u “Život sa dvije žene” BLAM! ASMIN SE RUGA ANELI! Njegova izjava zapalila mreže! Brutalna reakcija nakon što je starleta kupila auto! Novi gol Džeke: Dijamant nema milosti za Lugano MIA O PREVARI! Pjevačica sve šokirala, progovorila o mužu pomenula i bebu! MIONA I ŠA SPREMAJU PJESMU! Hit je spreman, reper je uzeo stvar u svoje ruke LUNA I MARKO POKREĆU NOVI BIZNIS?! Hitno donijeli ovu odluku, pa fanove bacili u trans, ovo su svi čekali! (FOTO) RADA MAOJLOVIĆ O BIVŠIM MOMCIMA! Pjevačica iznijela šokantne detalje, pomenula i Milana Stankovića PRVO OGLAŠAVANJE ANE ĆURČIĆ NAKON DIJAGNOZE! “Osjećala sam se malaksalo…!” EKSKLUZIVNO ZA HYPETV

“NIJE SVJESTAN ŠTA JE URADIO” Potez sina Dragane Mirković razbjesnio javnost

Objavio: RHT
30/07/2024 11:40 PM

Potez sina Dragane Mirković razbjesnio javnost

Nasljednik folk zvijezde Dragane Mirković, Marko Bijelić, objavio je na svom Instagramu video snimak koji je podijelio njegove pratioce.

Potez sina Dragane Mirković razbjesnio javnost /Foto: Instagram

Marko je odlučio da iznese svoje mišljenje po pitanju religije i hrišćanstva, a kao primjer uzeo je kontroverznog influensera, koji se nedavno našao iza rešetaka zbog navodne trgovine ljudima, Endrua Tejta.

On je izašao na ulice i pozvao ljude da se ujedine. Nije bitno kog su vjerskog opredjeljenja, i zauzmu stav po pitanju religije, naglašavajući tom prilikom da, bez obzira što je on lično musliman, osjeća da se hrišćanstvo “skrnavi”.

Video snimak je izazvao brojne reakcije, mahom pozitivne, a Marko se složio sa ovim govorom.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Top G’s School (@thetopgschool)

Međutim, mnogi su mu zamjerili što je podijelio stavove upravo osobe koja je optužena za gnusne zločine. Koja je poznata po svojim seksističkim i mizoginim stavovima.

-“Marko, sine, ne treba ti to u životu” . “Bolje se bavi kolima, a ozbiljnije teme ostavi odraslima”. “Vjerovatno nije ni svjestan šta je u radio i koga objavljuje”. “Odbijam da povjerujem da se slažeš sa stavovima osobe koja najgnusnije vrijeđa žene”. “Bolje obriši ovo dok neko nije vidio” – bili su samo neki od komentara na društvenoj mreži X.

Ko je Endru Tejt?

Kontroverzni bivši kikbokser Endru Tejt i njegov brat Tristan uhapšeni su 2022. godine zbog navodne otmice dvije djevojke u Rumuniji.

Tejt (36) sa lisicama na rukama, koji je postao slavan zbog svojih seksističkih i mizoginih stavova, snimljen je kako ga policija vodi iz njegove luksuzne vile nakon racije.

Britanac, koji je rođen u Vašingtonu, ali je odrastao u Lutonu, pod istragom je Uprave za istragu organizovanog kriminala i terorizma (DIICOT), a izvještaji u Rumuniji tvrde da su on i njegov brat ispitani zbog sumnje da su formirali organizovanu kriminalnu grupu koja je koristila djevojke u video snimcima za odrasle.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS