calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Alen Islamović ima PRIVATNI BIZNIS u kojem uživa: Donesem LEŽALJKU, NATOČIM ČAŠU VINA I … Granična policija Njemačke vratili putnicu iz BiH zbog propisa koji mnogi zanemaruju Da li je Janjuš naglas pročitao scenarij za predstojeći rijaliti!? “Koliko je ona tvoja, toliko si i ti njen…” Džejla Ramović doživjela neugodnost u Hrvatskoj: Umiješala se i policija ANITA SE POVUKLA U MANASTIR: Preko noći postala čedna! (FOTO) VREMENSKA PROGNOZA Stiže grmljavina i lokalni pljuskovi ŠOK TVRDNJE O STANISLAVU! Dugovi, firma, život na visokoj nozi… Konačno se zna šta je istina Dnevni horoskop za utorak, 3. septembar 2024: Škorpijama su na testu živci, Strijelci razvijaju karijeru, Ribe stagniraju u ljubav, a Vi? I bez reklame, pjesma je postala hit: Dragana i Aca već imaju 30 miliona pregleda! Borac se dugo mučio, pa za 19 minuta razbio očajni GOŠK LUNA I MARKO ZAVRŠILI U HITNOJ! Drama u Crnoj Gori, evo šta im je prekinulo ljetovanje! Sarajevo: Migranti se sukobili na Stupu, jedan od njih ustrijeljen iz vatrenog oružja “BACIO ME JE NA POD VELIKOM BRZINOM, MORAĆU NA REHABILITACIJU!” Goga Sekulić promijenila ploču i otkriva SVE DETALJE SAOBRAĆAJKE! ŠOK SLIKE MILJANE KULIĆ! Najveća transformacija u istoriji rijalitija! (FOTO) Bivša manekenka bez šminke odbranila titulu: Jedna od najljepših Hrvatica ikada NAKON BROJNIH SKANDALA, OTKRIVEN ANELIN PAKLENI PLAN! Niko nije slutio ovakav potez! Evo kome je pomogla! ŠOK!

“POSTOJE PRODUKCIJSKI LJUDI” Bivša rijaliti učesnica ŠOKIRALA: “Njima je u interesu da te ubiju psihički i fizički!”

Objavio: RHT
18/11/2023 11:00 PM

U ekskluzivnoj emisiji “Vatreno krštenje” koja se emituje svake subote u 18 sati na televiziji HYPE, naše voditeljice i novinarke, autorice emisije, Miljana i Nevena Arsić ugostile su bivšu učesnicu rijalitija, Nevenu Kalaver.

Foto: Hypetv/Ilustracija

Nevena je odlučila da u našoj emisiji ispriča svoju priču iz rijalitija, kada je bila “kidnapovana” od strane svoje porodice, a u medije je dospela tako što je njena majka uletjela na televiziju te uz prijetnje nožem došla do kćerke i “izvukla” je iz rijalitija.

Sve detalje njenog bjekstva iz rijalitija pogledajte u emisiji ispod:

Nevena je u “Vatrenom krštenju” izjavila da postoje čuveni “produkcijski ljudi” koji zarad gledanosti rijalitija navodno namjerno iscrpljuju takmičare koji su gladni i nenaspavani te samim tim spremni za svađu zbog nervoze.

27, September, 2022, Belgrade – Shooting Amig Show on TV Pink in Simanovci. Dejan Dragojevic. Photo: M. M./ATAImages 27, septembar, 2022, Beograd – Snimanje tv emisije Amig Show na televiziji Pink u Simanovcima. . Photo: M. M./ATAImages

Osim toga, Nevena je otkrila i da joj ni policija ni advokati nisu mogli pomoći jer je potpisala ugovor te kao punoljetna osoba sigurno bila svjesna ugovora koji potpisuje.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS