calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji” HYPE TV PROGRAM ZA ČETVRTAK 4. JUL! Sandra Afrika će iznijeti sve KARTE NA STO u istoimenoj EMISIJI! PORODILA SE SANJA KUŽET! Sve obavljeno u strogoj tajnosti, rodila sina SAŠA MIRKOVIĆ JAVNO POTVRDIO! Bilal Brajlović ulazi na “Imanje” u Lisoviću! ACA LUKAS NAPRAVIO ŽURKU ZA PAMĆENJE U HRVATSKOJ! Pjevač nadmašio sva očekivanja! (VIDEO) Bilal Brajlović nakon odluke da učestvuje u “Imanju”: Ko me ne poštuje, ne poštujem ni ja njega SLIJEDI NALET EKSTREMNIH VRUĆINA Počinje ovog datuma, a trajaće 10 dana! PREKALJENO IME: I ON postaje UČESNIK rijalitija “Imanje” POZNATO! Evo kada Novak Đoković sutra izlazi na teren! MARIJA ŠERIFOVIĆ ODVELA SINA NA PRVO LJETOVANJE! Uživaju u luksuzu, a pridružila im se i ova pjevačica! RADNIK U ISTOČNOM NOVOM SARAJEVU DOBIO PLATU U IZNOSU OD 246.000 KM ZA MJESEC DANA: Pogledajte čime se bavi Užasan snimak s Eura: Redari brutalno tukli navijača, oglasila se i UEFA (VIDEO) NIJEDNA SUPRUGA OVO NE VIDI: 10 ZNAKOVA DA VAS MUŽ VARA, obratite pažnju na broj 7 SKANDAL! Janjuš tražio ADVOKATA u rijalitiju? Podnosi prijavu protiv Aneli zbog ABORTUSA? Jedva čeka da izađe napolje i sazna SVE o Ahmićki (VIDEO) PREMINUO OSNIVAČ GRUPE “OSVAJAČI”

“POSLJEDNJI SNIMAK SA FONTANE, ZBOGOM” Ša se iselio iz stana u kojem nije imao sreće sa ženama

Objavio: RHT
10/09/2023 7:00 PM

Nakon što ga je poslije samo mjesec dana od svadbe ostavila supruga Vanja, reper Nenad Aleksić Ša odlučio se na korijenite promjene.

Naime, Ša se iselio iz stana na novobeogradskoj Fontani gdje je živio sa Vanjom, ali i Ivanom, koju je prevario sa Tarom Simov u “Zadruzi 4”, a danas je po svemu sudeći riješio da se definitivno oprosti od stana u kojem je proveo dosta godina.

Aleksić se, naime, iselio iz stana na novobeogradskoj Fontani, gdje je živeo sa Vanjom, ali i svojevremeno sa Ivanom, svojom prvom suprugom, koju je u “Zadruzi” prevario sa Tarom Simov (koja je takođe živjela sa njim u tom stanu). Nedavno je objelodanio da će se skrasiti u Zemunu, a danas je u stanu, u kom je godinama živio, bio posljednji put.

-Posljednji snimak sa Fontane, zbogom stari kraju – napisao je Ša, koji pokreće novo poglavlje u svom životu.

Podsetimo, Ša je nedavno na svom Instagramu objavio i fotografije iz novog doma, te je snimio pogled sa prozora, a uz to je kratko poručio: “Dome, slatki dome”.

(Informer)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS