calendar

Utorak 17. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dušica Jakovljević u velikim životnim problemima? Ovo je njen PROPALI ŽIVOT! Sergeju Trifunoviću poslije PRIVOĐENJA u Hrvatskoj ODUZET PASOŠ! Traži se 30 DANA ZATVORA i NOVČANA KAZNA, a evo kako je VRIJEĐAO POLICAJCE! Zvezdan i Brendon ULAZE DA URNIŠU Anđelu i Gastozza, evo šta kažu “SA FUDBALEROM SAM IMALA INTIMNE ODNOSE 12 SATI” Učesnica rijalitija zgrozila sve priznanjem pred kamerama bez blama! Šta možemo očekivati? Instagram uvodi VELIKE PROMJENE PROCURILI RANI RADOVI TEODORE DELIĆ! Ovo je njeno pravo lice, SKANDALOZNO! (FOTO) Rijaliti teorije: Miljana je imala odnose i sa Ivanom, MOŽDA JE ON OTAC? Sha gubi Mionu, a Aneli i Anđela? FILIP CAR EKSKLUZIVNO OTKRIO ŠTA MISLI O MAJI I ALEKSANDRI? Ko ga nervira a kome će sve vratiti duplo Ramo Isak govori za Hype: JA SAM SNAGA BOSANSKOG NARODA! Jedini imam petlju da pokrenem procese! Ovih 10 učesnika uskoro napušta “Belu kuću”! Enver Šadinlija, doajen bh. novinarstva: Mogu se pohvaliti da sam i ja zaslužan za svjetski uspjeh Amire Medunjanin Šefica slavi 32. rođendan, ovako je izgledala kao djevojčica: Imate li predstavu o kome je riječ? Prizori kojima se Salma oprostila od ljeta oduzimaju dah: Može poslužiti kao spomenik slobodi MIONA PRESJEKLA ZA SVA VREMENA: Ša ne može vjerovati šta ga je snašlo! PJEVAČICA ZBOG RAZVODA POSTALA ANOREKSIČNA?! Jovana Pajić krila kroz kakav pakao je prošla poslije rastanka od Saleta Tropika ŽIVOT SA DVIJE ŽENE – JANA KULIRA FATIMU: POLAKO SHVATA DA POSTAJE LOŠIJA OD NJE! (VIDEO)

PORŠELINA KRIJE AFERU SA OŽENJENIM OCEM UČESNIKA RIJALITIJA? Šokantne optužbe

Objavio: RHT
17/09/2024 1:15 PM

PORŠELINA KRIJE AFERU

Dačo Virijević otkrio zanimljive detalje!

Foto: Hype

Slađa Lazić Poršelina nedavno je priznala da joj se dopada osoba bliska Dači Virijeviću.

PORŠELINA KRIJE AFERU

Međutim, sinoć je u emisiji “Pretres nedelje” otkrila da se radi o njegovom ocu, koji joj je iznajmljivao skupoceni automobil, sa kojim se nedavno fotkala.

– Slađa se uselila u kuću i niko nije znao da je Dači Virijeviću maćeha, da li je to istina? – upitao ju je voditelj.

Republika
Slađa priznala sve o odnosu sa Virijevićevim ocem

– Ja kad sam se uselila spominjala sam da sam njegova maćeha jer je auto u kojim sam se slikala auto od Dačinog tate. On ima rent-a-kar, ali ja sa njegovim ocem nisam u vezi, nego se samo družimo par mjeseci. Mi nismo ni u kakvim odnosima, ali ne znači da nećemo biti – rekla je Slađa.

– Moj tata ima 35 godina i mene je napravio sa 15 godina. Moj tata je u braku već šest godina. Razveden je od moje majke, tako da šta fali ovo mi je maćeha broj 2. Ja nisam mogao da vjerujem u sve to, ali je izgleda istina – rekao je Dačo.

– Daču treba da upoznamo dodatno jer zaista ima biznise, kao i njegov otac. Apsolutno imamo drugarski odnos i ništa osim toga. Sa njegovim ocem sam baš pričala da mi fudbaler ne pušta da uđem u rijaliti i onda mi je njegov otac dao vjetar u leđa da uđem. Tako da baš volim da se družim sa njim – rekla je Slađa.

“Svi se tuku oko njega

– Čak se i Ana Spasojević raspitivala o mom tati, tako da ne znam šta da kažem. Svi se tuku oko njega – rekao je Dačo.

– To je laž, mi smo se samo čuli napolju oko ulaska i ja sam mu pomogla šta treba da unese. Nemojte sad ove priče da mi pravite, on meni nikada oca u životu nije spominjao – rekla je Ana.

– Možda se Anči raspitivala malo da se izreklamira kad izađe napolje, nikad se ne zna – rekla je Slađa.

Pročitajte i: ISTINA O MILJANI I BEBI! Zola više nije mogao da šuti, Marija upletena u sve! ŠOK!

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS