calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SVE JE BILO DIO PODMUKLOG PLANA! Samo on je znao taktiku Asmina i Aneli! SADA IH JE RASKRINKAO! VELIKI SKANDAL: Amerikanci se dopingovali, SAD sve zataškale Historijska Londra Palace Venezia otvorila svoja vrata Amar Gile: Puno mi je srce! “Iskreno, malo sam pogubljen, ali…” ZOLA VAN SEBE ZBOG POMIRENJA IVANA I MILJANE: Upustio se u žestoku borbu (FOTO) PROCURILE INFORMACIJE IZ STANA MIONE I ŠA! Skandalozno, porodica pjevačice u haosu!? Broj mokrenja na dan otkriva stanje vaših bubrega ZAPROŠENA FOLK DIVA DRAGANA MIRKOVIĆ: “Rekla je da, prihvatila je i prsten” (FOTO) OVO SE ČEKALO! EKSKLUZIVNO gostovanje BOJANE PAVLOVIĆ na Hype TV-u: Ogolila dušu BEZ CENZURE! Nikad potresnija ispovijest pred našim kamerama o ZLOSTAVLJANJU, rijalitiju i porodičnoj TRAGEDIJI! Lana Pudar razočarana organizacijom Olimpijskih igara: “Smještaj i hrana su bili u najmanju ruku vrlo skromni” Napad na koncertu Talyor Swift planirao i mladić hrvatskih korijena!? Glavni osumnjičeni: ‘Htio sam ubiti i sebe i puno drugih ljudi!‘ ANĐELO OTVORENO O GEJ AFERI! Prvi put spomenuo i tajni razgovor “JESAM NACIONALISTA JER VOLIM SVOJE I POŠTUJEM TUĐE”: Saša Mirković svojom objavom pokazao jasan stav! (FOTO) “BJEŽE NEMIRNE GRUDI”! Skinula se u minijaturni bikini, nauljena i namunjena “žena od sultana” (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima priznala koliko se bojala bazena i plivanja: Sada uživam! (VIDEO) Uhapšen reper Neli! Neplaćena kazna za prethodnu optužbu,posjedovanje droge …

Porodica stradalog iz “podmornice smrti” traži astronomsku odštetu: Sumnjaju da su prikrili važnu stvar

Objavio: RHT
08/08/2024 10:00 AM

Porodica stradalog iz “podmornice smrti” traži astronomsku odštetu

Niko nije preživio putovanje na eksperimentalnoj podmornici u vlasništvu vašingtonske kompanije “OceanGate” koja je od tada obustavila rad.

 Porodica stradalih na podmornici Titan traži odštetu IZVOR: YOUTUBE / CBS SUNDAY MORNING

Porodica francuskog istraživača Pol-Anrija Naržolea (Paul-Henri Nargeolet) koji je stradao u podmornici Titan podnijela je krivičnu tužbu za njegovu smrt tražeći više od 50 miliona dolara od operatera podmornice za “veliki nemar”.

Naržole je bio među petoro ljudi koji su poginuli kada je podmornica Titan implodirala tokom putovanja do čuvenog mjesta olupine Titanika u sjevernom Atlantiku u junu 2023, prenosi AP.

Niko nije preživio  putovanje na eksperimentalnoj podmornici u vlasništvu vašingtonske kompanije “OceanGate” koja je od tada obustavila rad.

Poznat kao “Gospodin Titanik”, Naržole je učestvovao u 37 zarona do lokacije Titanika, najviše od svih ronilaca na svijetu, navedeno je u tužbi.

Njegovi advokati su u saopštenju poslatom mejlom naveli da je podmornica bila osuđena na propast. Da je imala problematičnu istoriju i da “OceanGate” nije otkrio ključne činjenice o plovilu i njegovoj izdržljivosti.

U tužbi se navodi da iako je “OceanGate” odredio Naržolea da bude član posade plovila. Mnoge pojedinosti o manama i nedostacima plovila nisu otkrivene i namjerno su prikrivene.

Portparol kompanije je odbio da prokomentariše tužbu, koja je podnijeta u okrugu King u Vašingtonu.

BONUS VIDEO:

mondo/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS