calendar

Utorak 1. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OD RUŽNOG PAČETA DO PLASTIČNE LJEPOTICE! Šokantne fotke Sofije Janićijević zgrozile javnost! (FOTO) Italijani će ubuduće novčano kažnjavati učenike koji su agresivni prema nastavnicima Mutant koronavirusa prijeti svijetu: Već prisutan u Njemačkoj, Nizozemskoj, SAD, Kini… “MOJU MUZIKU IZVODE LJUDI I NA TAMBURICI!” Desingerica brutalno odgovorio kolegama koji su ga osuđivali EKSKLUZIVNO za HYPE TV! (VIDEO) OBEZBJEĐENJE ULETILO U BIJELU KUĆU ZBOG TERZE! Voditelj IZAZVAO haos, uslijedila HITNA reakcija! (FOTO) Bordo prijatelji 1946: Da li je N/FSBIH odlučio da ove sezone FK Sarajevo ne smije biti šampion? GASTOZ RAZOTKRIO ANĐELU ĐURIČIĆ! Objelodanio sve: “Ona me uhodi, ne znam šta da radim s njom…” Ovo su četiri razloga zašto vam se uvijek sviđa isti tip muškaraca Georgina izazovnim izdanjem izazvala lavinu reakcija: Volim je, ali uvijek izgleda toliko jeftino JOŠ JEDNA DISKVALIFIKACIJA! Slijede tužbe i ogromna kazna nakon što je učesnica u naletu bijesa ošamarila člana obezbjeđenja! SKANDALČINA U RIJALITIJU! Zbog ovoga će Miljana biti ŽESTOKO KAŽNJENA! ŠAMARČINA ČLANU OBEZBJEĐENJA! Rijaliti učesnica u naletu bijesa fizički nasrnula na nepoznatog čovjeka i nije kažnjena?! BEZOBRAZLUKU I NEVASPITANJU NIKAD KRAJA! SKANDAL! (VIDEO) Bosna i Hercegovina leži na “zlatu” 21. vijeka MONSTRUOZNE PRIJETNJE! “NABIJAĆEMO JOJ MAMI ŠIPKE…” Učesnik LUPA NA KAPIJU “Odmah me izvedite ODAVDE” Samir Ramović hitno hospitalizovan nakon transplantacije bubrega MIONA DOBILA ŽESTOKU KAZNU! Napravila haos, ovo niko nije očekivao od nje!

PORODICA SE ODRIČE TERZE: Svo vrijeme su u kontaktu sa Milicom! Za preljubu krive Sofiju

Objavio: RHT
01/10/2024 10:45 AM

PORODICA SE ODRIČE TERZE

Oglasio se Terzin brat Miloš Terzić!

Nakon što je Borislav Terzić Terza u rijalitiju potpuno izgubio osjećaj za trudnu vjerenicu Milicu Veličković, pa čak i za bebu koju će da mu rodi, zbog Sofije Janićijević sa kojom negira vezu i nakon poljupca koji su svi vidjeli, oglasio se njegov brat.

Terzin brat Mirloš Terzić svo vrijeme je na vezi sa Milicom Veličković / Foto: Printscreen – Pink TV

Naime, on je i tokom protekle sezone davao izjave u ime njegove porodice… Sada se uključio u emisiju “Pitam za druga”, te otkrio u kakvom je stanju Milica Veličković nakon Terzinog svakodnevnog flerta sa Sofijom.

PORODICA SE ODRIČE TERZE

Takođe, iznio je i sav prljav veš koji zna o Janićijevićevoj.

– Mislim da se nije zaljubio, ali da mu prija njena pažnja. Meni je taj profil djevojke užasan, da se kači na vjerenog dečka. To joj nije strano jer sam čuo i spolja da je bila takva. Ne djeluje mi da se zaljubio, ali ne znam šta bih rekao dalje. Ona se zakačila na Terzu da bi imala glavnu temu i to je jedino što mi je jasno – rekao je Miloš, pa negirao da je Bora skandal majstor:

 Ma nije, ja sam o njemu pričao i prošle sezone, jeste on veseljak i druželjubiv, ali je to sve pozitivno.

Miloš Terzić je zatim priznao da se čuje sa budućom snahom, jer se nada da još nije odustala od njegovog brata. Dodao je da porodica osuđuje Terzu, ali da ne može ništa da uradi, osim da ga se odriče, ta da je jasno da se djeteta niko od njih neće odreći.

– Da, čujem se ja sa Milicom od početka… Ja sam joj pomagao oko raznih stvari i na vezi smo svaki dan. Iskreno da ti kažem, nisam htio ništa da pričam o tome niti da se oglašavam jer sam se prošle godine oglašavao i možda nije trebalo. Tako da ću sada ostati suzdržan – rekao je Terzin brat.

Nije mu to trebalo, ali šta da radimo

On se, podsjetimo, prošle godine ispred cijele porodice protivio vezi sa Milicom, na čijoj su sada svi strani. Naravno, zbog bebe koja uskoro dolazi na svijet:

 Nije mu to trebalo, ali šta da radimo. Ona meni bukvalno pošalje snimak šta je uradio i u nekim momentima je u fazonu da još ne želi da ga pusti. A u nekom kao da će krvi da mu se napije. Svakako čeka njegovo dijete i mi ćemo ga prihvatiti. Naravno, šta god on bude radio, ja ću ostati sa njom u kontaktu, a kako će njih dvoje da funkcionišu, to ćemo tek vidjeti – zaključio je Terzin brat.

Pročitajte i: Otkrivena MONSTRUOZNA LAŽ! AFERA Terze i Sofije dogovorena sa trudnom Milicom?! Isplivao ŠOKANTAN DOKAZ.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS