calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVO SE ČEKALO! EKSKLUZIVNO gostovanje BOJANE PAVLOVIĆ na Hype TV-u: Ogolila dušu BEZ CENZURE! Nikad potresnija ispovijest pred našim kamerama o ZLOSTAVLJANJU, rijalitiju i porodičnoj TRAGEDIJI! Lana Pudar razočarana organizacijom Olimpijskih igara: “Smještaj i hrana su bili u najmanju ruku vrlo skromni” Napad na koncertu Talyor Swift planirao i mladić hrvatskih korijena!? Glavni osumnjičeni: ‘Htio sam ubiti i sebe i puno drugih ljudi!‘ ANĐELO OTVORENO O GEJ AFERI! Prvi put spomenuo i tajni razgovor “JESAM NACIONALISTA JER VOLIM SVOJE I POŠTUJEM TUĐE”: Saša Mirković svojom objavom pokazao jasan stav! (FOTO) “BJEŽE NEMIRNE GRUDI”! Skinula se u minijaturni bikini, nauljena i namunjena “žena od sultana” (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima priznala koliko se bojala bazena i plivanja: Sada uživam! (VIDEO) Uhapšen reper Neli! Neplaćena kazna za prethodnu optužbu,posjedovanje droge … JANJUŠ PROGANJA ANELINOG NOVOG DEČKA: Procurila šok-informacija Nađen mrtav u zatvorskoj ćeliji: Objesio se počinilac femicida iz Kragujevca RAT NEVIĐENIH RAZMJERA! Žestoke uvrede na račun Janjuša! Lepi Mića izgorio od bijesa pa ga potkačio: “Majmune nemaš ni posao ni zanimanje, ti si muška k….” RACIJA NA NASTUPU DESINGERICE! Policija prekinula nastup! STIŽU RODE, MALI ŽELJKO DOBIJA BRATA ILI SESTRU!? Miljana ponovo trudna sa Ivanom?! (FOTO) Opsadno stanje u Beču nakon otkazivanja koncerta Tejlor Svift: Fanovi neutješni, policija traga za još tri osobe SVI SU MISLILI DA JE NJIHOVA VEZA LAŽ! ANĐELO PRIZNAO KADA ĆE VJERITI ANITU! Otkrio koji trenutak će biti presudan za taj čin Porodica stradalog iz “podmornice smrti” traži astronomsku odštetu: Sumnjaju da su prikrili važnu stvar

Ponovio se! Ša kupio novu zver pa se odmah pohvalio na Instagramu!

Objavio: RHT
15/07/2021 2:16 PM

Reper Nenad Aleksić Sha pohvalio se juče svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram novim automobilom.

Nenad Aleksić Sha-Foto:Printscreen Instagram

Naime, on je još tokom boravka u rijalitiju svoj stari automobil poklonio rođenom bratu Peđi za rođendan, a budući da je ostao bez auta, često je sa cimerima uoči izlaska pričao da će jedna od prvih stvari na koju će se fokusirati nakon rijalitija biti kupovina novog auta.

U pitanju je automobil marke Mercedes, a evo šta nam je njegova izabranica Tara Simov rekla da li je učestvovala u odabiru kola: 

– Ja apsolutno nisam. Ja sam htela neki letnji auto da uzmem. Ovaj je takođe lep, ali ja sam više htela kabrio – rekla je Simova. 

Fanovi na društvenim mrežama su bili jako iznenađeni kada su videli da je reper prošetao novu zver i nisu krili oduševljenje novim kolima.

Izvor: IDJ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS