calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

POMIRENJE: Duško Tošić Jeleni Karleuši poklonio ovo!

Objavio: RHT
06/03/2022 2:30 PM

Turbulentan odnos Duška Tošića i Jelene Karleuše već godinama je na meti medija, a ovaj par kao da uvek nađe način da javnost iznenadi, zaintrigira, šokira… I nakon drame koja se odigrala u njihovom domu za najradosniji hrišćanski praznik, otkrivena je još jedna zanimljivost iz njihovog odnosa.

Instagram

Bračni par Jelena Karleuša i Duško Tošić uvek su u žiži interesovanja javnosti i predmet medijske pažnje, a o njima se posebno i bez prestanka pisalo od početka godine nakon brojnih natpisa i informacija koje su isplivale iz njihovog doma.

Nakon turbulentnog perioda i sukoba koji se dogodio za Božić, Jelena i Duško su našli zajednički jezik i, kako se čini, izgladili su odnose, a sva medijska drama odavno je iza njih.

Podsetimo, za Dan zaljubljenih se Jelena pohvalila na društvenim mrežama ružama koje je dobila, a bilo ih je čak 3.333. Ona je uslikala prelep buket, a u pozadini se video, ni manje, ni više, do Duško.

Nakon što se vratio iz Turske i kada je istekla zabrana prilaska u trajanju od 30 dana, ekipa emisije “Paparazzo lov” “uhvatila” je Duška u Beogradu, pa tako i proverila gde se bivši fudbaler (a sadašnji fudbalski menadžer) kreće, te da li stanuje sa suprugom i njihovim ćerkama Atinom i Nikom.

Kamere pomenute emisije usnimile su Duška ispred porodičnog doma kako u večernjim satima ulazi u garažu, te iz toga sledi zaključak da i dalje stanuje sa suprugom Jelenom Karleušom, kao i da je u njihovom odnosu sve kao što je i do sada bilo.

Jelena je jednom ispričala da su se Duško i ona prvi put poljubili ispred njene kuće na Bežanijskoj kosi, i to dok su sedeli u automobilu i slušali pesmu “Pogledi u tami” Sergeja Ćetkovića. Kako je objasnila, tada je pomislila da je pronašla pravog.

— Kad me je prvi put poljubio, znala sam da je poseban. Stvarno nije fraza i patetika. I da se ne lažemo, imao je sve predispozicije za idealnog – lep, mlad, zgodan, zelenook, talentovan, perspektivan… A ja sam bila dovoljno mudra da to prepoznam i dovoljno srećna da zavoli baš mene — ispričala je Karleuša.

IZVOR: GLOSY.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS