calendar

Ponedeljak 30. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Psi pamte ako ste loši prema njima, imaju zanimljivu reakciju Filip Car otvoreno o svemu: Idemo dalje, a ovi što se naslađuju pozdravim im najmilije! Alkaraz iskreno o Sineru: Znam da mu je teško ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Ukrajinka otkrila specijalitet ala Jana: Fatima se puno folira u kuhinji “PA KOLIKO SU OŠTETILI ZA SVE GODINE UNAZAD?” Saša Mirković se oglasio nakon što je sud presudio da su Ničić i njegova vlast oštetili budžet i građane za 350 miliona! (FOTO) Baka Prase ŽELI TROJKU s Biksi i Va Vanom! Ne prestaje da ŠOKIRA U LAJVU, a evo kako mu je Vanja ODBRUSILA (VIDEO) Spahić: O Ahmedhodžiću odlučio cijeli savez, pojedini na pokvaren način pokušavaju dovesti nekoga u reprezentaciju SNEŽANA ĐURIŠIĆ JAVNO ODBRUSILA NOVINARKI HYPE TV! SRAMNO! Pjevačica pobjesnila nakon pitanja o suđenju za MITO! (VIDEO) EKSKLUZIVNI VIDEO HYPE TV MELINE I HARISA NAKON SUĐENJA! Evo kako je kreatorka izgledala, dok je Haris bio vidno uznemiren! (VIDEO) ZBOG OVOG ČOVJEKA SE STOJA AUTOMOBILOM ZAKUCALA U BETONSKI ZID! Pjevačica otkrila kako je ispeglala svađu s partnerom: Čekala ga je zamka… Bosanka koja je bila 10 godina u vezi s Berluskonijem otkrila sočne detalje iz kreveta: Nosila njegovo dijete! NAŠLA SPAS U ISLAMU ALEKSANDRA PRIJOVIĆ SE POVLAČI IZ JAVNOSTI?! Pjevačica javno progovorila o trudnoći i porodičnim planovima OPŠTI KARAMBOL U RIJALITIJU! Svi ga opkolili kad je počeo praviti haos! OVO JE RAZLOG ZA VELIKU FRKU Ustavni sud presudio! Ničić i njegova vlast oštetili budžet i građane za više od 350 miliona dinara! Slijede krivične prijave! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin izvršio nadzor nad pripremanjem “razgaluše”: “Sad je namjerno neću napraviti dobro” MELINA SE, IPAK, POJAVILA NA SUĐENJU! Haris Džinović bijesan nakon ročišta o podjeli imovine! Evo ko je došao po njega! EKSKLUZIVNO HYPE TV! (FOTO)

Poljubi me kad sam pijana! Posle hita „Sikter“ stiže novi intrigantan singl Zorane Mićanović! (VIDEO)

Objavio: RHT
06/06/2022 3:15 PM

Posle pesme “Sikter” stigao je novi hit.

Mlada pevačica Zorana Mićanović je posle prvenca pod nazivom „Sikter“, u saradnji sa Aleksandrom Milićem Milijem objavila i svoju drugu pesmu.

Prema rečima kompozitora, ova numera je hit u najavi. Pesma intrigantnog naziva „Poljubi me kad sam pijana“, ozbiljna je konkurencija kompoziciji „Sikter“, koja trenutno ima 21 miliona pregleda.

Iako je ova  pesma nastavak silovitog uspona pesme „Sikter“ i nje lako prevazići toliko uspesan prvenac, mnogo smo radili na njoj, na viskobudžetnom spotu – izjavio je Mili i istakao da je i ovog puta angažovao vrhunske profesionalce kako bi Zorana bila na visini zadatka i dodao:

– Za koreografiju je bio zadužen Ivan Mileusnić, dok smo kao dizajnera i stilistu izabrali Borisa Kargotića.

– „Sikter“ je moja prva pesma, prva ljubav. Ipak, verujem u Milija, u sebe, znam da je pesma  sjajna i sigurna sam da će se dopasti svima. I spot koji prati čitavu priču je poseban, tako da sam se fenomenalno provodila dok smo  radili -rekla je Zorana odmah pošto je pesma objavljena.

Inace, pomenutu pesmu  komponovao je upravo Mili, dok je tekst urađen u saradnji sa Sašom Lazićem, dok aranžman potpisuje Marko Gluhaković.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS