calendar

Četvrtak 5. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Najveću TREMU sam imao kada sam NASTUPAO SA LUKASOM!” Saša Matić o POČECIMA KARIJERE Da li nas Google prisluškuje: Tiktoker napravio eksperiment, video postao hit na mrežama DERMATOLOZI OTKRIVAJU! Ove TRI namirnice ubrzavaju pojavu bora! Bilo je mnogo teorija o njoj: Ava Karabatić konačno pokazala majku Sanju, otkrila i čime se bavi “MUVAO ME JE DARKO LAZIĆ!” Nela Vidaković OTKRILA TAJNU: “Da nisam bila sa suprugom, ne bih mu odoljela!” A pjevač joj je poklonio OVO! Ovi horoskopski znakovi više vole život na selu nego u gradu “OTAC JE MRZIO MOJU MAJKU!” Pjevačicini RODITELJI SU SE TUKLI, a on je GORIO na spomen imena žene koja mu je rodila TROJE DJECE (VIDEO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: Sve moje snove ostvario je Elme! POGLEDAJTE KAKO VOZI I SVAĐA SE U SAOBRAĆAJU (VIDEO) ANELI PONOVO IDE NA OPERACIJU?! Svi smatraju da je već pretjerala! Spolno prenosive bolesti: Razlika između HIV-a i AIDS-a EVO KO ČUVA LEĐA ANITI! Procurio privatni snimak sa proslave ŠOK IZDANJE ALEKSANDRE PRIJOVIĆ! Pjevačica pokazala go stomak i “koske” (FOTO) U Sarajevu promoviran singl i spot “Putnik bez adrese”: KOLEGE SVIM SRCEM UZ ARMINA BIJEDIĆA Otkazan koncert Miroslava Škore u BiH zbog bezbjednosnih razloga LUPIO JOJ ZABRANU: Rada Manojlović otkrila da je Milan Stanković imao poseban zahtjev za nju VELIKI POVRATAK ĐOGANIJA U RIJALITI: “LUNA JE SADA SAZRELA…”

POLICIJA PRONAŠLA LABORATORIJU ZA UZGOJ MARIHUANE! Vrijednost opreme oko 150.000 eura (FOTO)

Objavio: RHT
05/09/2024 10:20 AM

POLICIJA PRONAŠA LABORATORIJU!

Policijski službenici kriminalističke policije u Boru postupajući po naredbi Višeg javnog tužilaštva Negotin izvršili su pretres dvije kuće u selu Jabukovac pored Negotina.

POLICIJA PRONAŠA LABORATORIJU!

U potkrovlju kuće kod osumnjičenog J. D. (1990) pronašli su na prostoru od 130 metara kvadratnih formiranu laboratoriju za uzgoj marihuane u vještačkim uslovima. I to sa svom pratećom opremom, približne vrijednosti između 100 i 150.000 hiljada eura.

U sklopu laboratorije pronađena su dva šatora za uzgoj marihuane u vještačkim uslovima, tzv. “grow box” sa reflektujućom ceradom s unutrašnje strane. Kao i sa sistemima za zalijevanje, prehranu, orošavanje, ventilaciju, izolaciju i osvjetljenje.

U laboratoriji je zatečeno 74 saksija zapremine od po 11 litara, u kojima se nalazi donji dio stabla isječenih biljaka. Kao i oprema za mjerenje i sasušena biljna materija “Cannabis sativa” u količini od šest kilograma.

U galeriji u nastavku pogledajte slike sa lica mjesta:

Osumnjičenom J. D. je određeno zadržavanje od 48 sati za krivično djelo: Neovlašćena proizodnja i stavljanje u promet opojnih droga iz člana 246 stav 1.KZ-a.

Ulazimo u period nestabilnog vremena: Toplo uz pljuskove

Pročitajte i: Ulazimo u period nestabilnog vremena: Toplo uz pljuskove.

Bosni i Hercegovini danas se očekuje sunčano vrijeme, uz umjeren razvoj oblačnosti tokom dana. Poslije podne se očekuju lokalni pljuskovi i grmljavina.

Foto: Platforma X

Toplo uz pljuskove

U večernjim satima padavina u Hercegovini, zapadnim i sjeverozapadnim područjima Bosne. Vjetar slab do umjeren u Hercegovini južni i jugoistočni, a u ostalim područjima sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 16 do 22, na jugu do 25, a dnevna od 29 do 35 °C.

U Sarajevu sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Poslije podne je moguć slab lokalni pljusak. Jutarnja temperatura oko 17, a dnevna oko 32 °C.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS