calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala Horor snimak sa društvenih mreža: Skočio sa balkona, sve je snimljeno (VIDEO) Filip Car: Šu*ci ako ste mislili da sam propao, varate se! Imam poruku za vas, mnogo sam dobar i ide me na svim poljima! Pokrenuta peticija: Sredstva za javni doček Nove godine u Sarajevu preusmjeriti ka poplavljenim područjima Jana navija za treću ženu: Treba nam neko da cijepa drva! Fatima ljutito izašla! Ispovijest Muhameda Begovića ledi krv u žilama: Sin je išao iza mene, odjednom ga je odnio veliki val Fatima napala udvarača! Halo, nisam ja tamo neka seljanka! Ja sam poznata i poštena! Apel sveštenika kod Jablanice: Trebaju nam voda i lijekovi SAMIR RAMOVIĆ ZBOG KOMPLIKACIJA PONOVO PRIMLJEN U BOLNICU! Konzilijum ljekara donio odluku! “Sljedeća dva mjeseca su kritična” REDITELJKA SUZANA PURKOVIĆ EKSKLUZIVNO OTKRILA DETALJE DRUGOG DIJELA FILMA O ACI LUKASU! “Njegov boravak na klinici, period njegovog liječenja…!”

POLICIJA PROMIJENILA PRAVAC ISTRAGE?! Ovo je posljednja nada da se pronađe tijelo Danke Ilić

Objavio: RHT
11/04/2024 10:20 AM

Policija promijenila pravac istrage

Od kada je nestala djevojčica Danka Ilić iz Bora pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije aktivno tragaju za njom.

Foto: M.M./ATAImages

Već u prvim satima nakon nestanka, policajci su provjeravali svaku rupu u koju je djevojčica mogla da upadne…

Brat priznao pa preminuo

Nakon što je objavljeno da je djevojčica ubijena i da iza svega stoje radnici JKP “Vodovod”, policajci su počeli potragu u bunarima, šahtovima i rezervoarima. Sumnja se da je ovaj pravac potrage započet upravo jer su osumnjičeni dobro poznavali šahtove i bunare u selima Banjsko Polje i Zlot.

Banjsko Polje je u prvim danima potrage za Dankom bilo ključno mjesto. Veliki broj policajaca, ali i vatrogasaca spasilaca, svaki dan do kasno u noći neprekidno traga za djevojčicom. Oni su pregledali šumu i svaki pedalj Banjskog Polja. Od žbunja, šupa, nedovršenih objekata, pa sve do septičkih jama, bunara i šahtova.

D. D. je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru priznao da je udavio djevojčicu. A da su mu u premještanju tijela pomogli otac Radoslav i brat D. D. koji je takođe radio u JKP “Vodovod”. Uprkos priznanju da je izvršio ubistvo i drugog D. D. da je bratu pomogao u sakrivanju tijela, još nije poznato gdje je sakriveno tijelo djevojčice.

foto: M.M./ATAImages

Brat je u međuvremenu preminuo u policijskoj stanici tokom zadržavanja. A policajci se danima nalaze ispred porodične kuće osumnjičenog u kojoj je sada ostala samo majka S. D.

Policija promijenila pravac istrage

Prvo je cisterna ispraznila septičku jamu u njihovom dvorištu u selu Zlot. Potom je u njega ušao i bager, a pregledan je i bunar koji se nalazi u susjednom dvorištu.

Brat osumnjičenog koji je preminuo u noći između 6. i 7. aprila u policijskoj stanici, priznao je da je pomogao bratu. On je u policiji nabrojao oko 20 lokacija na kojima bi moglo da se nalazi tijelo međutim, policija na tim mjestima nije pronašla ništa.

BONUS VIDEO:

(Blic/hypetv.rs/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS