calendar

Četvrtak 1. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DRAMA U CENTRU GRADA! ZAPALJEN AUTO rijaliti učesnice NASRED ULICE! “U zatvoru su izašli DEMONI iz mene!” Gastoz o Tajlandu, DJEVOJCI, pa o Desingerici: “Ne bih mu dao da mi PLJUJE U USTA!” KARDI BI SE USRED TRUDNOĆE RAZVODI OD MUŽA! Varao je i lagao na sve strane, a njoj je prekipjelo! OVE DVIJE NAMIRNICA DAJU NOVAKU NEVJEROVATNU SNAGU! Ima ih u svakoj prodavnici, nisu skupe, a imaju snažan uticaj na organizam! FILIP CAR ZAVRŠIO NA KLINICI U BOLOVIMA! Prizor zabrinuo sve MILJANA KULIĆ SE OSUŠILA NAKON OPERACIJE! Ljudi u šoku zbog njenog izgleda u kupaćem kostimu Veliki požar prijeti Željeznom Polju kod Žepča, mještani se pozivaju da pomognu u gašenju (HYPE PAPARAZZO) MAJA I STANISLAV ZAVRŠILI ZAJEDNO U HOTELU! Ekskluzivni kadrovi u centru Beograda “ANITA JE OČEKIVANO POBIJEDILA! Narod je birao između djevojke koja se odlučila da bude majka i žene koja je imala javno KIRETAŽU” Požgaj brutalno o rijaliti učesnicima Sarajka sa mužem gasi požar u Tučepima: “Nismo se vidjeli tri dana, uvijek postoji strah” Đoković u pohodu na zlato u Parizu savladao i Tsitsipasa, poznati su polufinalni parovi Uhapšen otac zlatne hrvatske džudistkinje, prisilno je poljubio volonterku na OI Đoković osvoji set poen godine, ali svi pričaju o reakciji djevojke iza njega Stručnjaci upozoravaju na opasnosti toplotnog vala: Pratite preporuke i zaštitite se na vrijeme Rada Manojlović o dečku i novom albumu: “Nisam budala da bacam bisere pred svinje!” VELIKO SLAVLJE KOD TEODORE I BEBICE! Objelodanili lijepe vijesti, svi im čestitaju (FOTO)

Aleks, ćao! Car progovorio o Aleksandri Nikolić: Pokušao sam je napraviti gospođom

Objavio: RHT
01/08/2024 6:00 PM

Pokušao sam je napraviti gospođom

Filip Car, poznat po svom učešću u rijaliti programima, nedavno je govorio o Aleksandri Nikolić, s kojom je imao turbulentnu vezu tokom jednog od takvih programa.

Pokušao sam je napraviti gospođom/Foto: Hype

Car je izjavio da je Aleks bila posebna osoba u njegovom životu i da je imao namjeru da od nje napravi “gospođu”. Njegovi pokušaji da izgradi ozbiljnu vezu s njom bili su, kako kaže, iskreni, ali su se često susretali s različitim izazovima i nesporazumima. Car je istakao da je Aleks imala kvalitete koje su ga privlačile i da je vjerovao u njihovu zajedničku budućnost.

Međutim, njihov odnos je bio pod velikim pritiskom medija i drugih učesnika programa, što je često dovodilo do konflikata. Iako su se trudili da prevaziđu prepreke, razlike u njihovim karakterima i željama na kraju su ih udaljile. Car je izrazio žaljenje što nisu uspjeli da ostvare sve što su planirali, ali je Aleksandri poželio sreću u daljem životu i karijeri. Njegove riječi pokazuju da, uprkos svemu, i dalje gaji određenu naklonost prema njoj.

Šta je sve rekao poslušajte u nastavku:

Čitajte i “Uzimao sam DROGU DA MI BUDE DOBRO! Kakav PAKAO?!” Poznati bh. roker ŠOKIRAO: “Mogao sam da PODNESEM”

Pjevač i bivši član Bijelog dugmeta priznao je bez pardona nešto što nije za pohvalu.

Bh. roker šokirao priznanjem

“Ranije sam pio da mi bude dobro. Uzimao sam drogu da mi bude dobro. Kakav pakao? To je samo kod budala. Znaš ono kad pričaju, opasna kombinacija, heroin i tako dalje. Ja sam ga kombinovao sa LSD-jem. Što da ne? Mogao sam da podnesem” – izjavio je Tifa i izazvao šok.

Roker je ranije govorio o tome kako ide srcem kroz život i da nije dobro kad se koristi mozak.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS