calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Vimbldon bruji o novoj zvijezdi koja je bogatija od Đokovića, Federera…. “ŠTA JE ONO MAJI IZMEĐU NOGU…” Šok fotografija kruži društvenim mrežama Nakon napada krokodila: Pronađeni dijelovi tijela djevojčice ŠA ŽESTOKO IZVRIJEĐAO MIONU! Nikad žešća svađa u rijalitiju! “Ti si odvratan…” Nagla promjena vremena u našoj zemlji: Koga temperaturne oscilacije najviše pogađaju UČESNICA RIJALITIJA ANGAŽOVALA POLICIJU! “Vidjeću, ili ću privatnu tužbu, ili…” IZDAHNULA JOJ NA RUKAMA! RADA MANOJLOVIĆ U SUZAMA! Detalji koji kidaju dušu! Nikad neće prebljoeti gubitak DNEVNI HOROSKOP ZA 4. JULI: Rak da nikome ništa ne obećava, Ribe vode emocije… Hari Varešanović: Svi putevi vode u Mostar! “Kada se spomene taj grad, u sjećanju su mi najljepši muzički trenuci” OTKRIVENO ŠTA JE MIONA PITALA STANISLAVA?! Ša: Blam, blam… Izašao prvi trailer za film o Draženu Petroviću: Legendarnog košarkaša utjelovio bh. glumac USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju

POHVALIO SE USPJEHOM: Vojaževa nova pjesma na listi najslušanijih svjetskih hitova! (FOTO)

Objavio: RHT
30/08/2023 7:40 PM

Vojaž svojom novom pjesmom napravio bum na javnoj sceni i potvrdio svoje mjesto kao jedan od najpopularnijih izvođača današnjice.

Vojaž je prije samo četiri dana izbacio novi singl “Svrati” i već je sakupio 1.6 miliona pregleda na Jutjubu, dok je na Spotifaju taj broj prešao million slušanja.

On je za kratko vrijeme osvojio publiku novim hitom, što dokazuje i činjenica da je prvi na trendingu u Srbiji, ali i u zemljama u okruženju.

Takođe, ono čime Vojaž može da se pohvali je i da se našao na 33. mjestu najslušanijih izvođača na svijetu po broju pregleda platformi Jutjub. Na taj načlin mladi artist našao se zajedno na spisku sa najvećim svjetskim zvezdama, poput Ariane Grande, Majli Sajrus, Selene Gomez, grupe Black Pink i drugih.

Mladi izvođač pohvalio se uspehom koji je postigao, te je na društvenoj mreži Instagram podelio fotografiju te liste.

– Nikad brže, 1 milion Spotify – kratko je napisao na Instagram storiju.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS