calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala Horor snimak sa društvenih mreža: Skočio sa balkona, sve je snimljeno (VIDEO) Filip Car: Šu*ci ako ste mislili da sam propao, varate se! Imam poruku za vas, mnogo sam dobar i ide me na svim poljima!

POHAPŠENA KLADIONIČARSKA MAFIJA: Uzimali novac od lakovernih za lažne “dojave”!

Objavio: RHT
05/10/2022 4:15 PM

Pripadnici MUP Policijske stanice Čukarica, Loznica i Valjevo, a po nalogu Posebnog tužilaštva za visokotehnološki kriminal, uhapsili su 10 osoba zbog postojanja osnova sumnje da su na teritoriji Srbije izvršile više krivičnih dela prevara, kao i pranje novca i na taj način protivpravno prisvojile najmanje oko 56.110.000 dinara.

Pixabay

Pixabay

Iz MUP-a navode da su uhapšeni M. M. (1992), N. N. (1993), 3. K. S. (1990), M. D. (1990), V. U. (1988), kao i M. A. (1995), J. D. (1957), V. N. (1992), V. D. (1974) i L. A. (1979).

Dodaje se da se sumnja da su oni preko društvenih mreža prevarili najmanje 1.000 oštećenih, obećavajući im sigurne dobitke na klađenju na fudbalske utakmice, a zauzvrat tražili da im uplate određene sume novca kako bi im rekli na koje utakmice da se klade.

Potom su oštećenima, kako se sumnja, slali falsifikovane tikete jedne kladionice sa dobitkom od 8.000 evra, tražeći da im uplate dodatnih 620 evra, kako bi im prosledili kodove za pristup dobijenom novcu.

Uhapšeni se, kako se navodi, terete da su nelegalno stečen novac ulagali u kupovinu stanova, automobila i drugih vrednosti.

“Prilikom pretresa stanova i drugih prostorija koje osumnjičeni koriste u Beogradu, Valjevu i Loznici pronađeno je i oduzeto više laptopova i telefona, kao i novac i vozila za koje se sumnja da su pribavljeni izvršenjem krivičnih dela”, navodi se u saopštenju MUP-a.

Ističe se da je osumnjičenima određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS