calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Elmedin intelektualac! Igramo igre, a vas dvije ovako učite! Ovo vam je kao škola, jer nema profesora koji ovo zna Dokazano! Znate li koja je najpopularnija poza u seksu? Boba Živojinović saslušan zbog prevare: Tereti se da je na prevaru “zaradio” 600.000 eura HYPE PAPARAZZO Milan Kalinić u JEKU priče o RAZVODU proveo noć OVDJE?! Napadnuta djevojčica u Trebinju, otac izjavio: U strahu smo Mama Džehva u suzama! Sin i snaha se preselili sa bebom u Dubai! Nakon priče da se Janjušev lokal zapalio: Provjerili smo sve, šta radi i šta je poručio Terzi? ŠOK Fatima tužna došla da se igra sa papagajem, suze same krenule! “UDALA SAM SE ZA ČOVJEKA KOJEG NAJVIŠE VOLIM” Mladenci ekskluzivno za Hype TV: “Odmah smo znali da je to to” Potresno oglašavanje trudne Milice Veličković! Njene riječi tjeraju suze na oči KRISTIJAN SAZNAO DA JE KRISTINA IMALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Evo kako je reagovao! Njegove riječi govore sve! Ljubav stanuje tu, ovo svi detalji početka ove velike ljubavi! Gastozz samo ima strah od Zvezdana? POZNATI STIGLI NA VJENČANJE ALEKSANDRE BURSAĆ! Pjevačice u izazovim kombinacijama, šokirale priznanjima! (FOTO) Sedam godina od smrti Donne Ares: Dostojanstvena i nepokolebljiva – Ja nisam ona što bi pala na koljena TERZINA LJUBAVNICA SE, BEZ SRAMA, JAVNO OBRATILA TRUDNOJ MILICI! Nakon što su ozvaničili vezu, Sofija poručila Veličkovićevoj samo jedno! KAKO JE NIJE SRAMOTA?! Ilda Šaulić pred solistički koncert! “Moj otac neće biti sa mnom fizički, ali će biti prisutan!”

Pogledajte kako su ljepotici iz Zenice ispale grudi usred borbe sa djevojkom zvijezde Partizana: Sudiji nije bilo lako (VIDEO)

Objavio: RHT
09/12/2023 8:30 PM

Arijana Grejs je morala da popravlja top usred meča zbog toga što je poslije šuta Karmen Petrović pokazala grudi na čuvenom događaju WWE.

U jednom trenutku je Karmen, koja je u javnosti poznata kao djevojka Bruna Kabokla iz KK Partizan, šutnula rivalku koja je morala da zastane na trenutak da bi popravil gornji dio odjeće.

Arijana je odmah shvatila šta se dešava, popravila odjeću i – nastavila borbu. Sudija je vidio da nešto nije u redu, a onda je naglo skrenuo pogled kako ne bi gledao direktno u nju.

Dobra vijest za Arijanu je što je glavna kamera bila iza njenih leđa, pa kamera koja je snimila čitav trenutak, nije snimila i obnaženi trenutak.

Karmen Petrović se trenutno takmiči u WWE, poznatijem kao hrvanje, i ima crni pojas (treći dan). Ova ljepotica je porijeklom iz BiH, a izabrala je da promijeni ime kada je stigla u SAD.

Rođena je u Zenici kao Monika Klisara, a sada ima drugačije za borbe. Vrlo brzo je pokupila veliki broj simpatija, a njene atraktivne fotografije privlače veliku pažnju.

Do debija Kabokla u dresu Partizana dobila je skoro četiri hiljade novih pratilaca (53,6 hiljade trenutno), pa će se o njoj još pričati…

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS