calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BAKA PRASE POKRADEN! Jutjuberu upali u kuću, policija hitno reagovala: “Šteta je 250.000 EURA, čuvao sam za spot sa Vojažem” BRUTALAN OBRT UOČI FINALA! Evo ko je nominovan za izbacivanje, nastao muk nakon što je voditeljica pročitala ime! Najsretniji dani u julu za svaki horoskopski znak KAĆA POKAZALA IZVAJANO TIJELU U KUPAĆEM! Pjevačica nestvarno zgodna, komentari se samo nižu! (FOTO) Iz štale na maturu: Učenica iz Srbije transformacijom oduševila regiju “AFERA JELENE I UROŠA JE NAMJEŠTALJKA, A OVO JE DOKAZ” Isplivao snimak Marka Đedovića, sve priznao: “E zato sam ja najbolji dosad” “BIĆU UZ FILIPA KADA SE BUDE BORIO ZA SVOJE DIJETE!” Dejan Dragojević o RASKIDU Cara i Aleksandre “Mnogo mi je pomogao dva puta u životu!” (VIDEO) PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu”

Pogledajte kako izgleda skrivena kuća Džekija Čena u njegovom rodnom gradu (VIDEO)

Objavio: RHT
22/01/2024 10:59 AM

Holivudski veteran kaže da širom svijeta ima skrivene kuće na neočekivanim mjestima, a jednom prilikom je pokazao onu koju je dizajnirao u rodnom gradu.

Foto: Twitter / Printscreen |

Hongkonški glumac Džeki Čen (69) jedan je od najpoznatijih ljudi na svijetu, a “Forbes” je 2015. procijenio njegovo bogatstvo na 350 miliona dolara.

Čen se trudio da ulaže mudro tokom višedecenijske uspješne karijere u Holivudu, a jedna od njegovih velikih strasti jesu – tajne kuće.

Kako je ispričao za “Real Time”, u mladosti je trošio svoje honorare na najskuplje automobile, dijamantske satove i sličan luksuz, dok se proteklih decenija trudi da živi što povučenije.

Jedna od stvari u koje posebno rado ulaže jesu skrivene kuće koje ima širom svijeta i koje na prvi pogled izgledaju kao beznačajni i napušteni objekti, a zapravo su opremljene i luksuzno i u skladu s njegovim potrebama.

Kako je Džeki Čen objasnio, inspiracija su mu stripovi i filmovi o Betmenu i Supermenu, a ne samo što su njegove kuće tajne nego su pune i skrivenih vrata koja koristi umjesto običnih.

On je jednom prilikom pristao da otvori vrata svog doma u Hong Kongu, koji je nekada davno bio fabrika. Ona je u međuvremenu napuštena, ali je zgrada zadržala svoj neodržavani izgled dok je Džeki Čen unutra napravio pravo gnijezdo po svojoj mjeri. Nalazi se u industrijskoj zoni. Nema turističkih autobusa. Spolja ni ne djeluje kao nečiji dom – zadovoljan je bio Džeki.

Unutra se nalazi mnogo prostorija za odmor i opuštanje, kao i prostor za trening borilačkih vještina, a glumac je dodao i bar s kolekcijom šoljica za čaj iz cijelog svijeta, vinski podrum i još mnogo toga.

Kako izgleda ovaj dom Džekija Čena pogledajte u video snimku:

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS