calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Miljan Vračević o posljedicama rijalitija: “Matora se nikad neće oporavit, a Sha očekuju teški problemi!” Darko Lazić se razvodi, Tea Tairović rađa sina, Marija Šerifović čeka drugo dijete! Borac nakon velikog preokreta srušio Široki Brijeg OTKRIVAMO KO JE KOME BACAO MAGIJU U RIJALITIJU? Ona je otvorila PANDORINU KUTIJU! Skrivena bolnica u Petrovoj Gori: Zaboravljeni spomenik partizanske borbe postao atrakcija Ovo samo u Gornjoj Višnjici ima: Fatima isukala pitu spavalicu Mjesečni horoskop za novembar 2024: Šta donosi svakom znaku? Kakav komentar: Maja je diva, ovo su sve njene kopije i smrduše! Vandredno ubacivanje, a napašće Terzu? Zdravko Čolić i Miloš Biković mladencima priredili iznenađenje za pamćenje! Svatovi u TRANSU! (VIDEO) Bolna ispovijest za Hype: Žena ostala bez djece! Odveli su ih, šta se trenutno dešava? Nova romansa: Neću da budem treća, ali hoću sedma, zato Elmedine kreni više da dovodiš žene! Muškarci otkrili sve detalje: Sa ovakvom ženom bi najradije prevarili partnerku Nova pjesma Emira Lapsusa vas neće ostaviti ravnodušnim: Evo u kojem bh. gradu su snimljeni kadrovi FILIP CAR KONAČNO DOČEKAO KĆERKU U CRIKVENICI?! Slika razniježila sve (FOTO) DARKO LAZIĆ RAZLJUTIO FANOVE! Poveo petogodišnje dijete u noćni klub, pa doživio osudu (FOTO) “SVI NA NOŽICE I PRAVAC U STOŽICE!” Aca Lukas najavio SPEKTAKL U LJUBLJANI! Premijera filma “Stravično” i najveća žurka na Balkanu! (VIDEO)

Pogledajte DRIFT sa Desingericom u BMW-u od 85.000€! Reper flexuje BIJESNOM MAŠINOM!

Objavio: RHT
18/10/2024 10:45 PM

Pogledajte DRIFT sa Desingericom u BMW-u od 85.000€!

Reper Desingerica privukao je veliku pažnju kada je snimio video drifta u svom luksuznom BMW-u vrijednom 85.000 eura.

Pogledajte DRIFT sa Desingericom u BMW-u od 85.000€!/Foto: Hype TV

Poznat po svom ekstravagantnom stilu života, Desingerica je ovog puta otišao korak dalje, flexujući svojom “bijesnom mašinom” dok se kretao ulicama, a fanovi su oduševljeno komentarisali njegovu vozačku vještinu i impozantni automobil. U videu, Desingerica se smiješi dok izvodi riskantne poteze, a sve je popraćeno energičnim beatovima iz njegovih najnovijih pjesama, što je dodatno podiglo atmosferu.

„Ovo je život o kojem sam uvijek sanjao,“ napisao je reper u opisu videa, naglašavajući svoj uspjeh u muzičkoj karijeri. Fanovi su odmah preplavili njegove društvene mreže komentarima podrške, a neki su se našalili kako je „zakon na četiri točka“. Ovaj potez dodatno je potvrdio Desingericin status među elitom, dok se njegov video brzo širi internetom. Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku:

Čitajte i KRISTIJAN BJEŽI IZ RIJALITIJA ZBOG (NE)HIGIJENE?! Isplivali ŠOKANTNI DETALJI

Kristijan Golubović i Jelena Golubović svakodnevno privlače pažnju gledalaca i učesnika rijaliti programa svojim ponašanjem, intrigama i disciplinom koju pokušavaju da nametnu. Ipak, njihova saradnja mogla bi postati problematična, smatraju njihovi prijatelji.

– Sve je dobro dok se međusobno ne posvađaju. I ne krenu jedno na drugo, ovako dok su u paktu sve je u redu – istakao je kroz osmjeh, a zatim dodao:

– Kristijan je dosta toga uspio da kontroliše kod sebe, ali vidim da mu cimeri nisu naklonjeni. Svi su mnogo mlađi od njega, i nema dobru konekciju sa bilo kim od njih. A ovo nije rijaliti u kojem imaju sve uslove, tu moraju da rade. Mislim da će ga to izluditi potpuno, to što niko ne čisti, i ne pere za sobom. Zato što nisu hranili životinje, produkcija im je uvela životinje u životni prostor – kaže Kristijanov drug.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS