calendar

Sreda 9. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Velika evakuacija! Narandžasto upozorenje za lokalitet Jablanice Krv se zaledila! Iznosi se tijelo iz Donje Jablanice! Ekskluzivno Turski glumci ili Elmedin? Fatima otkriva ko je ljepši O OVOME SE ŠUTI?! Dječaku-ubici K. K. tokom suđenja POZLILO kada mu se obratila majka UBIJENE DJEVOJČICE!? Intervenisala Hitna pomoć JOVANA PAJIĆ O KRAHU BRAKA: “Bila sam svjesna da venem pored tog čovjeka” ANELI IPAK NE MOŽE BEZ JANJUŠA?! Odala je jedna stvar DARKO LAZIĆ IZVEO KĆERKU SRNU IZ PORODILIŠTA! Pjevač se zbunio na trenutak pa promašio ulaz! Nastao haos na Dedinju!(FOTO) KARAMBOL U RIJALITIJU! Obezbjeđenje se HITNO moralo UMIJEŠATI! Prišao mu s leđa… (FOTO) MILICA TODOROVIĆ PROGOVORILA O ZDRAVSTVENOM PROBLEMU: ”Sve je to zbog stresa” Održane vanredne sjednice Štaba civilne zaštite Kantona Sarajevo i Općine Stari Grad: POD POSEBNOM LUPOM SLUČAJEVI ZLATIŠTE I BISTRIČKI POTOK “Uvijek rado posjetim Baščaršiju”: Saša Mirković se javio iz Sarajeva sa najbližim saradnicima (FOTO) SOFIJA KRIJE TRUDNOĆU! SKANDALOZNI preokret u rijalitiju pred Miličin porođaj Ona “skida” Diletu s trona najljepše: Zbog njenih vrućih fotki muškarci trljaju oči ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: Danas je zadnji dan da radim sama! “VEČERAS PIŠEM SVE, A JANA NEK’ SE UVLAČI ELMEDINU” (VIDEO) Preživjeli golgotu: Potresna ispovijest Emira i Adise Maslo, čija je snaha izgubila bebu u osmom mjesecu trudnoće ANA ĆURČIĆ I MILENA KAČAVENDA OČI U OČI POSLIJE GODINU DANA! “Nije smjela da me pogleda, bila sam prilično bijesna” (VIDEO)

POBOŽNA STARLETA: Stanija Dobrojević novac od prodate garderobe iz Zadruge doniala manastiru!

Objavio: RHT
21/11/2022 2:00 PM

Starleta Stanija Dobrojević neposredno pred odlazak u Amerku posetila je Frušku goru, gde je navodno obišla tamošnje manastire i donirala novac

Foto: Youtube

Naime, popularna brineta je napravila humanitarnu akciju gde je sve svoje stvari koje je nosila u najgledanijem rijalitiju „Zadruga“ prodala po simboličnim cenama.

Ona nije želela medijski da se eksponira, pa je sve uradila u tajnosti.

– Stanija je sa svojom porodicom par puta uspela da poseti Frušku goru, gde je obišla veliki broj pravoslavnih manastira. Želela je čak i da ostane par dana, da prespava kako bi uspela da detaljno sve da obiđe i uživa u prirodnim lepotama, ali joj poslovne obaveze i priprema za put u daleku Ameriku nisu dozvoljavale. Dobrojevićeva ima veliki broj fanova i pratilaca na društvenoj mreži Instagram, pa skoro svaki dan dobija brendiranu garderobu i veliki novac kako bi izreklamirala mlade kreatore i proizvode – priča izvor i dodaje da se prva srpska starleta odlučila na prodaju svojih skupocenih stvari, jer je želela da pomogne manastir, a kako ističe ovo nije prvi put da se bavi humanitarnim radom, ali ne želi da se o tome piše.

– Stanija od malih nogu pomaže sve one koji nemaju novca, izuzetno je humana osoba i veliki borac za pravdu. Prodala je sve stvari koje je nosila u rijalitiju „Zadruga“ po simboličnim cenama i sav novac je donirala manastiru. Stalno se trudi da pomogne, a svojim likom i delom propagira samo prave vrednosti. Vezana je puno za svoju porodicu i osoba je koja pobožna – završava izvor.

BONUS VIDEO:

Izvor: kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS