calendar

Sreda 2. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVO JE MAJIN NOVI DEČKO! Uhvaćena sa FRAJEROM o kojem svi pričaju (FOTO) Đački autobus se sudario s automobilom kod Novog Sada, ima i žrtava MILICA OBJAVILA SOFIJINE EKSPLICITNE FOTKE! Gola u krevetu, a u ustima… SKANDAL! (FOTO) “IDEM ZAJEDNO S ANĐELOM NA LIJEČENJE” Anita šokirala priznanjima u lajvu! “Od sutra NESTAJEM” SVAKI DAN PLAČE I KUKA! Dnevni horoskop za srijedu, 2. oktobar 2024: Lavovi slave ogroman uspjeh, Vodolije muči osjećaj krivice, Ribe moraju biti pažljive, a Vi? Viralni test: Vidimo li iste boje, da li ste “zeleni” ili “plavi” kao i svi ostali? Kao preslikan: Ljudi u nevjerici koliko sin Bobana Rajovića liči na pjevača Ako si mislio pobjeći ulazim ti na žurku šugo? Mirza Hatić ulazi da Kadri objasni neke stvari! Sve za ljubav: Fatima aminovala da dođe treća žena! Sarajevo: Sudar dva automobila na raskrsnici kod Željezničke stanice Kontroverzni lijek uništava Kristinu Agileru, javnost zabrinuta: Je li to stvarno ona? Otkrivamo s kim je sada već bivša supruga prevarila Milana Kalinića? Kad treća žena ulazi u Elmedinov harem? Ovo je njegova budućnost, sada je to svima jasno! FATIMA I JANA U ŠOKU! OVDJE SADA ŽIVE SAVA I ADRIANA! Džehverovići preko noći napustili Srbiju i otišli za Dubai, njihova porodica neutješna! (FOTO) CITY HYPE: Aca Živanović ekskluzivno za Hype otkrio da čeka treće dijete! Prvi intervju Vladimira Tomovića, nakon medijske ilegale Fatima ronca: Jano, ja čim sve završim, ti se pojaviš i glumiš radnicu! Imaš li obraza?!

“Pobjegla sam od Filipa! Mnogo sam se napatila!” Paula: “Još nosim vjerenički prsten!”

Objavio: RHT
21/08/2024 6:00 PM

Pobjegla sam od Filipa! Mnogo sam se napatila!

Paula Hublin, bivša rijaliti zvijezda, prvi put je otvoreno progovorila o svom bijegu od Filipa, s kojim je prošla kroz turbulentnu vezu. U emotivnoj ispovijesti, priznala je da je pretrpjela mnogo patnje tokom njihove veze, koja je bila ispunjena nesuglasicama i dramatičnim trenucima.

Pobjegla sam od Filipa! Mnogo sam se napatila!/Foto: Hype

“Mnogo sam se napatila,” rekla je Paula, opisujući kako je napetost postajala nepodnošljiva, što ju je na kraju natjeralo da prekine sve i pobjegne. Iako je odlučila napustiti Filipa, još uvijek nosi zaručnički prsten, simbol prošlih obećanja i nade koje je imala u njihovu budućnost.

“Prsten nosim kao podsjetnik na sve što sam prošla, ali i kao znak da sam se oslobodila nečega što mi više nije donosilo sreću,” objašnjava Paula. Iako se oporavlja od ove teške faze, priznaje da je pred njom još dug put ka emotivnom ozdravljenju. Sada se fokusira na sebe i svoj oporavak. Detaljnije u nastavku:

Čitajte i SLIJEDI LI RASKID ANITE I ANĐELA?! Donio KONAČNU ODLUKU! (FOTO)

Bivši takmičar rijalitija Anđelo Ranković ponovo je privukao pažnju javnosti objavljivanjem fotografije iz teretane, Na njima se jasno vidi da je već uspio da nabije mišiće…

SLIJEDI RASKID ANITE I ANĐELA?!

Ova objava nije prošla neprimjećeno među pripadnicama ljepšeg spola, koje su bile oduševljene Anđelovim izgledom. A mnoge od njih se pitaju slijedi li njegov raskid sa Anitom?

Ranković je, inače, poznat kao osoba koja vodi računa o svom izgledu i redovno vježba. Nije iznenađenje što je postigao zapažene rezultate u teretani… Njegova posvećenost treninzima i fizičkoj kondiciji izaziva divljenje kod mnogih. A njegova fotografija iz teretane izazvala je lavinu pozitivnih komentara na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS