calendar

Četvrtak 1. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Zrinjski nakon velikog preokreta došao do 3. pretkola Konferencijske lige OPUSTILI SE NA PLAŽI! Veljko Kuzmančević se SKINUO, Verica Rakočević ne skida pogled sa 35 godina mlađeg muža! (FOTO) “ŽIVOT SA DVIJE ŽENE” Sultan poslao žene u polje da rade, dok se on brčka na bazenu Morgan Freeman otkrio koja mu je uloga najvažnija u karijeri: I danas imam poštovanje prema tom filmu Aleks, ćao! Car progovorio o Aleksandri Nikolić: Pokušao sam je napraviti gospođom ĐINA DŽINOVIĆ SE SNIMALA ISPOD TUŠA Vrele kadrove objavila javno, dodiruje se po tijelu, bujne grudi u prvom planu UČESNICA RIJALITIJA NAPRAVILA HAOS U KAFIĆU! Divljala i urlala, nasrnula na konobara, razlog je SKANDALOZAN Učesnicama OI koje imaju bebe osigurane hotelske sobe za dojenje: Džudistkinja oduševila gestom Vlada FBiH donijela odluku: Smanjuje se cijena gasa “Uzimao sam DROGU DA MI BUDE DOBRO! Kakav PAKAO?!” Poznati bh. roker ŠOKIRAO: “Mogao sam da PODNESEM” Ovi horoskopski znakovi će vam pomoći čak i ako su ljuti na vas Bura zbog “muškarca” u ženskom boksu na OI: Pobijeda za 46 sekundi (VIDEO) POLICIJA OPKOLILA KUĆU KULIĆA! Jezivi snimci ataka na Miljanu “PRESTARA, PREDEBELA, PREMASNA…” Nives Celzijus ZAPUŠILA USTA ZLIM JEZICIMA: Skinula se i zadala domaći zadatak HEJTERIMA ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila zašto su je svi ponižavali i priznala: Elme je moj život (VIDEO) UROŠ STANIĆ KROZ SUZE PROGOVORIO O PORODICI! Otkrio i da li ga se odrekao otac

“POBIO I SVOJE NAJBLIŽE” Mještani Dubone otkrili jezive detalje krvoprolića

Objavio: RHT
05/05/2023 8:16 AM

Policija i dalje traga za masovnim ubicom iz okoline Mladenovca. Kako se sumnja U. B. (21) iz tog grada u krvavom pohodu u Duboni, Šepšinu i Malom Orašju ubio je najmanje osam osoba, a 13 ranio, pa se potom dao u bjeg.

Krvavi pir

"POBIO JE SVOJE NAJBLIŽE" Meštani Dubone otkrili jezive detalje krvoprolića, evo ko je prvi stradao
Foto: Alo

Mještani Dubone kazali su da su šokirani onim što se u njihovom i drugim mjestima dogodilo. Kažu i da su zgranuti činjenicom da je osumnjičeni za nezapamćeni zločin uvijek djelovao kao dobro dijete i da nemaju predstavu šta bi mogao biti motiv takvog gnusnog čina.

Krenuo je prvo od Dubone da ubija. Policajac koji je prvi stradao je pokušao da ga spreči. Njega je prvo ubio pa nastavio dalje, koliko ja znam. Navodno se sa njim prvo zakačio – priča meštanin Dubone.

Dodaje da je Uroš sin oficira Vojske Srbije koji radi u Generalštabu u Beogradu.

– Nije bio problematičan, uvijek je djelovao kao mirno i dobro djete. Njegov otac je sad za Uskrs došao ovdje i kupio prase – rekao je sagovornik.

Otac se srušio na zemlju

Kako kaže mještanin, prema onome što su oni saznali, Uroš je usmrtio i svoje najbliže rođake, navodno jednog svog brata, snahu i dječaka od 12-13 godina, njegovog sinovca.

– U tri sela je napravio krvavi pir, osim Dubone bio je i u Šepšinu i u Malom Orašju. U Malom Orašju je pucao na grupu od oko 20 djece. Zastao je, izašao iz kola i zapucao na njih – priča sagovornik “Kurira”.

Kako je “Kurir” saznao na licu mjesta, otac i brat U. B. nisu ni znali šta se dešava, a kada je otac saznao samo se srušio na zemlju.

– Otac i brat su izašli na ulicu i kada su ocu rekli šta se dešava on se srušio od šoka – rekli su očevici za pomenuti medij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS