calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači” 

MAJA SAZNALA DA SE ALEKS PORODILA! Evo ko se najviše od ukućana obradovao! Rakcije sve govore

Objavio: RHT
17/04/2024 8:00 PM

Pljušte čestitke

Vijest da se Aleksandra Nikolić porodila i na svijet donijela zdravu djevojčicu dugu 55 centimetara i tešku 4 kilograma stigle u Bijelu kuću.

Photo: Printscreen Instagram/majaamarinkovic/stanislav_pantera_krofak
Photo: Printscreen Instagram/majaamarinkovic/stanislav_pantera_krofak

Veliki šef poslao je pismo ukućanima u kome ih je obavijestio da se Aleksandra Nikolić porodila u toku dana. 

Pljušte čestitke

Učesnici rijalitija su joj poželjeli sve najljepše, dok je čast da pročita pismo pripalo njenoj ljutoj rivalki Maji.

– Dragi, sa vama želimo da podijelimo jednu lijepu vijest. Aleks Nikolić je danas na svijet donijela prelijepu djevojčicu koja je teška 4kg! Čestitamo Filipu Caru i njoj na prinovi – glasilo je pismo.

Maja je pročitala pismo, a onda srećnom paru čestitala sa osmijehom na licu što je mnoge iznenadilo.

Odmah za njom za riječ se javio i Janjuš! Naglasio da bez obzira na sve što je bilo među njima on čestita novopečenim roditeljima. Istakao je da nema ništa ljepše od toga!

Kako mediji saznaju, nekadašnja rijaliti-zvijezda carksim rezom je na svijet donijela devojčicu, za koju je, zajedno sa Filipom Carem , još na početku trudnoće dogovorila da se zove Talija, što u prevodu znači sreća.

Kako dalje saznajemo, porođaj je protekao u najboljem redu, a Nikolićeva sada odmara.

Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Nikolić povukla se iz medija nakon saznanja da je u drugom stanju, te je u javnosti rijetko viđamo.

Ipak, Aleks se redovno oglašava na svom Instagramu, pa su njeni fanovi o svemu što joj se dešava blagovremeno obaviješteni.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS