calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM

“PLAŠILA SAM SE DA ĆE MI POISPADATI ZUBI OD JAČINE HEMOTERAPIJE!” Nakon što je Milica Todorović odreagovala na njen APEL ZA POMOĆ, Harijeta Simić pozvana na Hype televiziju! Ovo je njena STRAŠNA PRIČA! (VIDEO)

Objavio: RHT
09/02/2024 8:40 PM

Harijeta Simić, pjevačica iz Smedereva, ispričala je svoju strašnu sudbinu, pa je javnost obaviještena o njenoj borbi sa najstrašnijom bolešću.

FOTO: Hype tv/Printscreen

Pjevačica Milica Todorović pomogla je uplatom od 20. 000 dinara, a niko nije krenuo njenim stopama  pružio nadu Harijeti da će moći da primi terapiju koja bi joj spasila život.

Hype televizija je odmah odreagovala na apel i ugostila Simićevu:

Ta klinika mi garantuje da će ta terapija ukloniti sve metastaze i da ću biti zdrava! Nemam novca! – počela je Harijeta, kojoj je muž zbog ljubomore branio  da pjeva i nastupa, ali i da gostuje.

Morali su da mi odstrane dojku, nisam imala izbora, on mi je sutradan na video pozivu pokazao novu djevojku i rekao mi da ga ne zovem više. Ja imam snimljeno koliko je on mene ponižavao o vrijeđao, to je bilo strašno, on i dan danas ne shvata koliko je ozbiljno moje stanje. Ljekari su mi dali 6 mjeseci života – pričala je Harijeta za Hype TV

FOTO: Hypetv

Nakon operacije kada su mi odstranili dojku, išla sam na hemoterapije i rekli su mi da sam zdrava, međutim samo dva meseca nakon, otišla sam na kontrolu i lekarka mi je pronašla metastaze na vratu – rekla je Harijeta pokazujući ogroman ožiljak na vratu.

Naravno, odmah je uslijedila operacija, a Harijeta je nakon operacije iz nepoznatog razloga počela da kašlje i kašalj je bio sve gori, zbog čega je dobila antibiotike u ogromnim količinama.

Ništa mi nije pomoglo, a onda sam otšla na snimanje pluća i pronašli su mi da su mi metastaze po cijelim plućima. Ja imam osjećaj kao da mi je tona na grudima, teško dišem – rekla je pjevačica, kojoj je na žalost majka umrla jer se nije izborila sa istom bolešću sa kojom se sama Harijeta bori.

Plašim se da ću završiti kao moja majka. Ona je umrla u 49. godini, ja sada imam 41 – rekla je uplašena Simićeva.

Cio intervju pogledajte ispod ovog teksta:

Hypebih.ba/Hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS