calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE?

ŠOK OTKRIĆE! PJEVAČICU OPTUŽILI DA JE KRIVA ZA NJIHOV RASTANAK?! “Toni je nabavio moj broj i pisao mi, vidjeli smo se”

Objavio: RHT
11/04/2024 1:58 PM

Pjevačicu optužili za raskol

Sara Reljić našla se u centru skandala kada ju je kolegica javno potkačila i optužila za raskol veze.

foto: Antonio Ahel/ATAImages/ Pjevačicu optužili za raskol

Naime, pjevačica Dara Bubamara je nakon glasina da je za njen raskid sa 24 godine mlađim Tonijem kriva Sara, izjavila da ona pjeva za 62 eura.

– Šesdeset i nešto je rekla, da, da, sjećam se te izjave –  poručila je Sara, i otkrila da li je istina da je ona bila razlog raskida Dare i Tonija.

– Nimalo nije istina i ne znam ko je iznio tu priču u javnost – poručila je Sara, pa priznala da su se ipak dva puta vidjeli.

Zvao je non stop

– Upoznali smo se u teretani. On je mene vidio u teretani i samo se sjećam da su mi upale u plan njegove plave lijepe oči. Kasnije je on nabavio moj broj ne znam kako i onda mi je slao dosta poruka i tako dalje. Ja sam mu rekla: “Možemo da se vidimo pod nekom nemogućom misijom.” Tipa rekla sam mu: “Imaš 45 minuta da se pojaviš tu i tu da se vidimo na 15 minuta.” Ja sam to iz zezanja rekla i on se stvarno pojavio tu. Nešto je bio na telefonu, rekoh dobio čovjek priliku. A on na telefonu kao mi glumi nekog frajera, ja uzela taksi i otišla, a on me u čudu gledao, nisam mu se ni javila – ispričala je pjevačica i nastavila:

 I poslije smo se vidjeli dva puta ili jedanput, ne mogu da se sjetim. Ništa nije bilo između nas – rekla je Sara pa poručila starijoj kolegici:

– Pa ja kažem ako ona želi da se bavi proricanjem, onda je bolje da se ne bavi, ja odavno ne pjevam za 62 eura. Nadala sam se da ću dobiti bakšiš na neku njenu pjesmu makar 62 eura.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS