calendar

Sreda 4. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NISAM OTIŠLA OCU NA SAHRANU, NISAM MU NI SVIJEĆU UPALILA! Govorili su da sam p*der i da sam nastrana” Kiki Star ekskluzivno u emisiji “SHOWBLIZ” Kad kazaljke se poklope: U 4,04 SKAČI OD SREĆE, U 6,06 – POMIRENJE, U 3,03 ZAMISLI ŽELJU KAČAVENDA BRUTALNO NAPADNUTA! Skandalozne optužbe na njen račun, HAOS! Poznati novi detalji zdravstvenog stanja Kejt Midlton: “Ovo je gorko i slatko razdoblje za nju” MARKO I DIVNA DNK U PROBLEMU! Memo Haljevac MIROTVORAC u ovoj drami! Barbarez nametnuo žestok ritam, Zmajevi odradili još jedan trening u Ajndhovenu DRAMA U VETERNIKU! VATRENA STIHIJA GUTA LOKAL BILJANE DRAGOJEVIĆ! Dejanova mama VAN SEBE! Vatrogasne službe i policija NA LICU MJESTA! (EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE) “Dečko me PREVARIO SA Majom Marinković!” Za HYPE TV se oglasila ONA i sve otkrila?! (VIDEO) JANJUŠEV BRAT SLOMLJEN! Nikad emotivniji prizor kida na dijelove! (FOTO) UMRO POZNATI YOUTUBER: Morbidnim snimkom najavio svoju smrt: Ako me gledate, mrtav sam! Djevojka u suzama dočekala maturu: Razvedeni roditelji joj priredili iznenađenje koje nikada neće zaboraviti RANI RADOVI MIONE JOVANOVIĆ! Niko je ne bi prepoznao, ovu fotku bi spalila da može! ŠOK! KONAČNO OTKRIVEN RAZLOG RASKIDA MILANA I RADE! Pjevačica nikad iskrenije “Tanka jufka kao moji živci? Elmedin nek od sad pravi pitu! Ja ću sad ovu sikterušu završit i kraj!” Ismail Barlov osvojio srebrenu medalju na Paraolimpijskim igrama u Parizu! MEDIJI U HRVATSKOJ UDARILI NA BORU ĐORĐEVIĆA: Nakon smrti osvanuli OVAKVI NASLOVI, užasnim riječima opisuju rokera!

PJEVAČICIN SIN ULAZI U RIJALITI: ”Treba mi neka brza lova”

Objavio: RHT
04/09/2024 6:00 PM

PJEVAČICIN SIN ULAZI U RIJALITI: ”Treba mi neka brza lova”

Nasljednik Zlate Petrović riješio je da setkne popularnost u rijalitiju! Jovan Pejić kaže da želi laku i brzu zaradu, a da ova vrsta formata to može da mu pruži.

Kako je istako sin popularne pjevačice planira da bude svoj gazda:

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Iskreno ulazim da bi stekao iskustvo, radio sam od 18 godine, svoj sam čovjek, treba mi neka brza lova, da neki biznis da uradim koji bi ja želioGlupo je da tražim novac od oca i majke, treba da se borim i mučim i to je to. Želim da pokažem da su moji roditelji normalni ljudi. Majka je rekla da budem to što jesam, malo više emotivniji, možda se zaljubim nikad se ne zna. Ona će sigurno da gleda 24 sedam, kući da se svađa sa  TV, da se nervira, a tata je u fazonu uđi zezaj se – rekao je Jovan, pa je nastavio: 

Foto: ATA Images

Ulazi u rijaliti

Odlučio sam kroz dva dana da uđem, prije sam imao neke projekte i djevojku koji su me spriječavali. Kad si unutra toliko dugo normalno je i da zaljubiš i posvađaš. Moji roditelji znaju kakav sam, a možda me upoznaju i bolje kroz sve ovo.– zaključio je on.

Meni ne treba da me gledaju kao Zlatinog i Pejinog sina, iako jeste tako. Mnogi će da se kače na moju majku i oca. Nisu mi rekli da ih ne brukam, jer to nikako neću uraditi. Znam ko sam i šta sam. 

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS