calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Manijak silovao 21-godišnjakinju u Beogradu: Napao je nasred ulice dok se vraćala iz noćnog izlaska ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” “BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO) Nedim Sladić objavio detaljnu vremensku prognozu: Slijedi suša širom BiH, a padavina ni na vidiku ACA LUKAS HITNO HOSPITALIZOVAN ŠTA SE DEŠAVA SA SINOM DRAGANE MIRKOVIĆ? Marko objavio šok fotku iz restorana Doping skandal prvog dana Olimpijskih igara: Dominikanska odbojkašica suspendovana Tragedija u Bugojnu: U požaru stradao muškarac POVRIJEĐEN SAŠA MIRKOVIĆ! Oglasio se iz hotela gdje se dogodila nezgoda! (VIDEO) Trudnica na plaži uhvatila muža s ljubavnicom, ljudi pišu: Zaslužuje zatvor “POKUŠAO JE DA ME SILUJE, DOŽIVJELA SAM VELIKI STRES” Ava Karabatić se oglasila za HYPETV nakon hospitalizacije “POSVAĐAO SE SA ANELI I ZVAO ME! Malo smo se MAZILI!” Janjuš Ahmićevoj radio iza leđa, isplivala ISTINA (VIDEO) PRVO OGLAŠAVANJE ALEKS NIKOLIĆ NAKON PRIZNANJA DA IMA NEKOG! Objavila fotku iz kreveta, pa svima pokazala kako uživa! (FOTO) AVA KARABATIĆ HOSPITALIZOVANA! Isplivala slika: Leži nepomično na bolničkom krevetu MILJANA IPAK HOSPITALIZOVANA?! Porodica Kulić ljetuje u Crnoj Gori, a od Miksi ni traga ni glasa! Udarac sudbine! Fatima samo da radi, dok Sultan hvata okuke

PJEVAČICA PROGOVORILA O NEIZLJEČIVOJ BOLESTI! Saznala sve poslije teškog porođaja

Objavio: RHT
22/04/2024 3:00 PM

Pjevačica progovorila o bolesti

Nadežda Biljić ne voli baš da priča o svom privatnom životu, zdravstvenim problemima i ljekarima kod kojih je redovno.

Foto: HYPETV

Sada je odlučila da ispriča sa kojm se sve problemima susreće nakon što je saznala da boluje od dijabetesa tipa jedan. Ova bolest je zahtjevala od nje da napravi velike promjene u svakodnevnom životu. Posebno kada je riječ o ishrani i redovnom uzimanju insulina.

– Ja sam oboljela od šećerne bolesti, dijabetesa tipa jedan, živim na insulinu, ni malo nije lako. Nije lako u smislu što ja svoj tridesetogodišnji život treba da okrenem naglavačke. Da počnem da doručkujem, što nikada nisam radila. Pa da ostavim slatko koje volim najviše na svijetu – ispričala je Nadežda jednom prilikom i dodala:

– To se javilo tokom trudnoće. Bude na samoj granici, pa kad se žena porodi budeš na dijeti i onda se to reguliše, ali kod mene se to nije regulisalo. Kada sam izašla iz porodilišta ja sam prvi put u životu imala visok pritisak, što nikada do sada nisam imala, niti davala na značaju pošto je sve vijreme bio problem taj dijabetes.

Ona je ispričala da je za dijagnozu saznala slučajno.

– Vukla sam to mjesec i po dana, osjećala sam se čudno, a sreća u nesreći je što je moj brat dijabetičar pa je imao aparat, pa sam izmjerila šećer i bocnula sam se dva tri puta i mislili smo da se aparat pokvario jer sam imala šećer 29,8. Bola sam se 4, 5 puta na dan, a sada je to malo bolje – rekla je Biljićeva.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS