calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

PJEVAČICA IMA TRI KUĆE ALI ŽIVI KAO PODSTANAR: Slađa Deliašić otkrila zbog čega je donijela nesvakidašnju odluku!

Objavio: RHT
18/06/2023 6:30 PM

Slađa Delibašić već godinama nije prisutna na estradi, ona je odlučila da maksimalno smanji broj nastupa i posveti se privatnom biznisu, vrtiću koji je otvorila.

Slađa iz braka sa denserom Đoletom Đoganijem ima dvije kćerke. Silvija je snimila nekoliko pjesama, a nakon porođaja odlučila je da se povuče iz javnosti. Inače, ona je završila školu za vaspitača i radi u vrtiću svoje majke.

Druga kćerka se zove Marinela i takođe je htjela da krene estradnim putem. Prije nekoliko godina učestvovala je u „Iks Faktoru“, a odmah nakon toga se povukla u medijsku ilegalu. Diplomirala je prije dvije godine na Fakultetu za fizičku kulturu i menadžement u sportu, a onda našla posao u ovoj oblasti.

Slađa Delibašić se prije nekoliko mjeseci u razgovoru sa medijima prisjetila svojih početaka ali i braka sa Đoletom kao i trenutka kada je saznala da su on i Vesna Đogani u ljubavi.

Tom prilikom je ispričala i koliko su tada zarađivali od nastupa ali i da su stekli tri velike kuće koje se nalaze u istom dvorištu.

Pjevačica je nakon povlačenja u medijsku ilegalu odlučila da promijeni svoj život iz korijena i da jednu kuću prepiše na svoju prvu kćerku Silviju, a drugu kuću na svoju drugu kćerku Marinelu, a od treće kuće, koja je najveća, napravila je vrtić.

Pkevačica je otišla u podstanare, iznajmila je stan u blizini svoje dkece. Kako nam otkriva, stan u kom sada živi plaća 600 eura mjesečno, ali se ne žali.

-I dalje sam podstanar, ne živim ovdje, u ovoj zgradi je jedna kćerka, a u drugoj je druga. Sukob je generacija i onda mi je bolje da imam svoj mir. Sada plaćam stan 600 eura mjesečno, cijene su mnogo skočile- rekla je.

Odluku da pređe u podstanare je donijela kako bi njene kćerke imale svoj mir i kako im ne bi smetala, a vrtić je takođe otvorila kako bi obezbkedila svoju dkecu, da ne moraju da razmišljaju o finansijama. Slađa je otkrila da je njena želja da ima čak sedam vrtića, a neke bi otvorila i van Beograda.

(Espreso)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS