calendar

Utorak 6. Avgust, 2023

PEVAČ PRIZNAO: Ostavio sam alkohol, menjam se iz korena!

Objavio: RHT
05/02/2022 10:31 AM

Lukas se takođe dotakao i Evrovizije kao i njegovog nastupa.

Aca Lukas zabrinuo je svoje fanove kada je krajem januara zbog iscrpljenosti završio u bolnici, a iznenadni zdravstveni problemi naterali su popularnog pevača da promeni mnoge životne navike.

hypebih.ba

– Iskren sam čovek i nikada ne bežim od istine. Mogu javno da pričam o mnogim stvarima koje su drugim ljudima tabu. Međutim, ono što sam želeo uspeo sam da sakrijem – rekao je Lukas na početku razgovora i otvoreno progovorio o svom zdravstvenom stanju.

 U proteklo vreme sam preterao s obavezama. Smanjio sam tempo života i sada sam dobro. Počeo sam da treniram, to mi teško pada, jer sam poslednji put vežbao kada sam bio u zatvoru. Izbacio sam alkohol, još kada bih pušenje mogao da ostavim, bio bih uzoran građanin – našalio se Lukas. Kako kaže, problemi sa zdravljem naterali su ga da više vremena provodi sa svojom decom, sa kojima ima otvoren odnos.

– Važno je da roditelji ne lažu decu i da ne stavljaju probleme pod tepih. Ukoliko dete ne čuje stvari u kući, čuće ih na ulici, a to je opasno. Svako vreme nosi nešto svoje, bitno je da ne postoji tabu tema, bilo da je reč o drogama ili muško-ženskim odnosima… O svemu se mora pričati kod kuće. Nastojim da moja najmlađa ćerka Viktorija sve nauči od svojih roditelja, ali svet je pun prepreka i čovek se na greškama uči. Neke moramo da napravimo sami da bismo na taj način uvideli šta je dobro, a šta ne. I kada budu pravili greške u životu, ja ću  stati iza sve svoje dece i biću uvek tu za njih – poručio je Lukas, i otkrio koliko ga najmlađa naslednica podseća na njega.

– Kako Viktorija raste, sve više se primećuje njen karakter. Mnogo mi se sviđa što je odgovorna, to je nasledila i od mene i majke, pošto smo oboje u svom poslu perfekcionisti. Ona sama navija alarm za školu, nema potrebe niko da je budi niti podseća na obaveze koje ima. Ide na jahanje i veoma je uspešna u tome… Jako je disciplinovano dete. Nemamo problema ni oko viđanja s njom, ne zna se da li je više kod mene ili kod majke. Kada smo zajedno prelepo joj je, čak više voli kad je kod mene jer je tu ona gazda u kući, dok kod Sonje nije tako – iskreno je rekao pevač.

hypebih.ba

Lukas je nedavno objavio duetsku pesmu „Sad i zauvek“ sa koleginicom Draganom Mirković, ali i pesmu „Opet je danas nedelja“ koju je posvetio preminulom prijatelju Džeju Ramadanovskom.

– Očekivao sam da će duet s Draganom biti veliki hit, nas dvoje imamo toliko publike, da nismo sumnjali u to da će pesma biti slušana. Na nama je bila odgovornost da snimimo kvalitetnu pesmu, što je najvažnije – rekao je Lukas, i dodao:

– Za pesmu koju sam namenio Džeju nije mi bilo bitno da li je hit ili ne. To je snimljeno za moju dušu i kao uspomena na njega.

Mogu da pobedim na Evroviziji

Aca Lukas ne krije da ga je njegov menadžer Saša Mirković nagovorio da se prijavi za izbor za pesmu Evrovizije, ali kako kaže, u pobedu ne sumnja.

Printscreen/instagram

– Ulog je veliki, svestan sam toga, ali iskren da budem, ne vidim ko bi sem mene mogao da predstavlja našu zemlju u Evropi i ko bi mogao da postigne veće rezultate do mene. Od svih kandidata, daleko sam najveća zvezda. Imam podršku dijaspore, ali i cele bivše Jugoslavije, a upravo te zemlje su prethodnih godina davale mali broj poena Srbiji. Pesma s kojom ću se takmičiti je odlična i verujem u nju. Najveći motiv mog učešća na Evroviziji jeste da uradim nešto za svoju zemlju, kao kada sportisti osvoje medalju, tako ja želim ovo – rekao je on.

IZVOR: ALO.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS