calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući!

PESMA PODRŠKE ZA SINA! Oglasio se otac Bake Praseta nakon što se sukobio sa dva najveća medijska maga

Objavio: RHT
05/09/2022 6:02 PM

Željko Mitrović poslednjih dana objavljuje informacije o Baki Prasetu i prikuplja novosti o ovom jutjuberu koje će objaviti u dokumentarnom filmu. Povod ovome je javna optužba Bogdana Ilića, koji je tvrdio kako mu Mitrović duguje novac.

Foto: Instagram/Instagram

U pojedinim postovima, direktor Pink televizije pisao je o tome kako je Baka Prase učestvovao u određenim kriminalnim radnjama, a tom prilikom naveo je da je jutjuber krivična dela radio sa ocem u Amsterdamu, gde sveštenik Nenad Ilić i živi.

Ovaj javni rat prokomentarisao je i Nenad Ilić lično, koji je u opširnom statusu objasnio kako on vidi celu situaciju. Njegovu izjavu prenosimo u celosti:

Foto: Facebook/Printscreen

“Sećate se, možda oni sa nešto malo više iskustva i pamćenja, onih radio emisija sa pozdravima i čestitkama? Polazak u vojsku, rođendan, svadba…

E pa sad i ja da pustim prijateljima jednu pesmu za podršku mom sinu. Pink Floid, Shine On You Crazy Diamond iliti u prevodu – Sjaj ti ludi dijamantu. Nisam nikad bio žanrovski određen, ni roker ni džezer ni folk… Ali ovo je sad pesma za njega. Njemu verovatno spora, pošto on ima brzinu i energiju kao ona nuklearna elektrana u Zaporožju…

Bez obzira na povod, da li je veliki ili je banalan, “slučajan”, a pod Božjom kapom ništa nije slučajno, ušao je u nemogući poduhvat. Da se sam obračunava sa fabrikom zla.

Pokušavao sam da ga odgovorim, ali ne vredi. Кad ga neko ucenjuje ili mu preti, uključuje se na dugme. Кao i ja kad sam bio mlad.

Bogdane, sine, zbog svih nas, kad si se već uvalio u to – moraš da pobediš. Sijaj sine svojom blesavom iskrenošću protiv ogavnih gospodara laži.

Nisi ti junak kao Miloš, i sam to znaš i priznaješ svoje mane i slabosti, ali ako nemamo boljeg od tebe da stane na crtu skotovima – najbolji si”, napisao je Nenad Ilić.

BONUS VIDEO:

Izvor: Blic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS