calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO”

PESMA “GAĆICE” JE OTIŠLA KOD PRAVE OSOBE – “Nikada to ne bih snimila!” poručila koleginica

Objavio: RHT
07/12/2022 9:00 PM

Pevačica Jelena Lalović, poznatija kao Jellena, devedesetih godina važila je za jednu od najpopularnijih i najangažovanijih na sceni, a na estradnom nebu je i dalje i te kako prisutna.

Foto: Antonio Ahel. mages

Ona je u proteklom periodu vredno radila na karijeri, a sada je prokomentarisala svoj novi projekat, ali se dotakla i koleginica sa estrade. “Dočekali smo konačno da izađe nova pesma, trebalo je da snimimo spot na Zlatiboru, zatim smo prešli na Beograd, neki misle da je ovo snimljeno u Vrnjačkoj Banji, ali nije. Snimljeno je ovde u Topčideru”, objasnila je pevačica.

Pevačica ne krije da je u današnje vreme veliki rizik snimiti novu pesmu i da na svojim nastupima uglavnom peva stare hitove kako svoje, tako i svojih kolega. Ipak, poseban komentar imala je za veliki hit Goge Sekulić “Gaćice”.

Foto: M.M./ATAImages

“Na nastupima skorno ni jednu novu pesmu ne pevam, jer su to sve ljudi koji slušaju stare hitove, starija generacija. Sa tim pesmama pravimo sjajnu atmosferu”, rekla je Jelena, pa se osvrnula na “Gaćice”: “Ne bih snimila tu pesmu, naravno. Marina je dala tu pesmu pravoj osobi, Goga to prosto zna da iznese. Prosto ima taj stav i to može, a meni je Marina dala pesmu ‘Postepeno’ koju mi i danas traže”, iskreno je odgovorila pevačica.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS