calendar

Ponedeljak 5. Avgust, 2023

PAOLA JE MLADA, ZGODNA I VOZI VELIKI KAMION DA ZARADI ZA ŽIVOT A IMA I PORUKU SVIMA!

Objavio: RHT
01/02/2022 1:00 AM

PAOLA ZLODI odrasla je u Šiljakovini kod Velike Gorice, a nakon osnovne škole nastavila je školovanje u Školi za putni promet u Zagrebu, gdje je postala profesionalni vozač kamiona.

„Ljubav prema kamionima rodila se zajedno sa mnom, odrastao sam uz kamione jer je to radio moj otac i uvek sam mu bio saputnik. Sa 14 godina sam prvi put sela za volan kamiona i oprobala se u vožnji, a ja sam prva vozila tatu“, rekla je mlada Paola za cityportal.hr .

PRINTSKRIN

Najviše slobodnog vremena provodila je sa ocem kao dete. Iako je razmišljala i o kozmetici, ljubav prema kamionima ipak je prevagnula. “Postoje različiti pogledi na muški rod, od ismevanja i prevrtanja očima do divljenja. Na sreću, većina mojih kolega je onih koji znaju da vozačke veštine nemaju veze sa polom”, dodaje on.

Radim na kiperu

„Radim na kiperu i veoma sam srećna jer me je ekipa prihvatila i sa njima sam naučila dosta. Ustajem u pola šest ujutru, spremam se i idem u firmu gde preuzimam kamion. Nakon toga idem na utovar spremna da se vozim do mesta istovara. Najviše se vozim po Zagrebu i okolini, radno vreme mi se završava u 16 ​​časova i vratim kamion u firmu i krećem kući“, ispričala je ona svoj dan.

U budućnosti bi, kaže, volela da pokrene sopstvenu transportnu firmu.

Ne postoji ništa što žena ne može, nikada ne gubite samopouzdanje, budite uporni i radite ono što volite“, rekla je na kraju.

IZVOR: INDEX.HR/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS