calendar

Ponedeljak 9. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nastavlja se suđenje roditeljima dječaka ubice sa Vračara! ZATVORENO ZA JAVNOST “Kao POKONDIRENA TIKVA!” Bahata Anđela BJESNI jer NIJE POPILA KAFU! Urnišu je na mrežama: “Helga, Madam Prdež…” (VIDEO) Lopez snimljena tokom prisnog druženja s oženjenim holivudskim ljepotanom: Držanje za ruku privuklo paparace Aneli otkrila tajnu iz ljubavnog života! Dobila potvrdu da je ON zaljubljen u nju! Pojeftinjuje gorivo u Hrvatskoj: Otkrivamo i cijene u BiH Pacijentima hospitalizovanim u hrvatskim bolnicama naplaćuju gledanje televizije! Pomozimo malenom Darisu iz Tešnja koji zbog oštećenja nerava mora na operaciju ruke BRUTALNA OSVETA MAJE: Stanislav dobio ŠOKANTNU informacije! Enes Begović objavio prvu pjesmu nakon smrti sina: “Ja bez tebe živim sam, živim uzalud” SKANDALČINA U NAJAVI – Miona imala AFERU sa ovim tamičarom i KRIJE je od Ša! ISPLIVALE NJIHOVE PREPISKE! Pjevači koji su se povukli na vrhuncu slave: Jedan postao kamiondžija, drugi našao muža ŠOK – ANELI I GASTTOZZ BILI ZAJEDNO? Objavljen njihov PRIVATNI VIDEO Zmija i 85-godišnja baka u obračunu: Ovakvih refleksa se ni mlađi ne bi postidjeli ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima dala ultimatum Jani! ELMEDIN SVE OKREĆE NA ŠALU: Neću više da budem… (VIDEO) GOCA TRŽAN OCRNILA DANAŠNJE TRENDOVE: “Jeste li vi, ljudi, normalni?! Jeste li vi pobjesnili, čovječe?!” “SINIŠA KULIĆ JESTE PRETUČEN!” Isplivali detalji iz POLICIJSKOG ZAPISNIKA? (FOTO)

PALČICA NAKON NAPUŠTANJA “ZADRUGE”: Čista sam kao suza!

Objavio: RHT
06/06/2023 9:40 PM

Anastasija Stanojević Palčica napustila je sinoć „Zadrugu“ i stigla kod Dušice Jakovljević.  Odmah je progovorila o flertu koji je imala sa Bilalom Brajlovićem, tokom veze sa Markom Petruševićem Petrućijem.

– Dečko će uskoro kući. Ja nisam ništa konkretno uradila – smijala se Palčica.

– Meni je samo čokoladica poklonjena za rođendan, ništa loše nisam uradila – dodala je.

– Šta sam ja loše uradila? Bila sam sa jednim dečkom i borila se za ljubav. Da li sam imala poljubac ili zagrljaj? Što se tiče čokoladice i porukica se nalazila unutra. Ja da sam znala ne bih, iskreno – pravdala se ona.

Da je Bilal bio pouzdaniji sa li bi ostavila Petrućija, upitala je Dušica.

– Ja ne bih da pričam o njemu. Ja kad sam ušla prvu noć odmah mi je prišao, rekao gdje ću da spavam i htio je da mi pomogne oko hrane, ali nikad nije došlo do simpatija. Meni se samo Marko svidio i izašla sam čista kao suza – nastavila je ona.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS