calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PRVO OGLAŠAVANJE ALEKS NIKOLIĆ NAKON PRIZNANJA DA IMA NEKOG! Objavila fotku iz kreveta, pa svima pokazala kako uživa! (FOTO) AVA KARABATIĆ HOSPITALIZOVANA! Isplivala slika: Leži nepomično na bolničkom krevetu MILJANA IPAK HOSPITALIZOVANA?! Porodica Kulić ljetuje u Crnoj Gori, a od Miksi ni traga ni glasa! Udarac sudbine! Fatima samo da radi, dok Sultan hvata okuke Najveći gaf na otvaranju Olimpijskih igara: Francuzima se svi smiju ALEKSANDRA NIKOLIĆ IMA NOVOG DEČKA! Sve se otkrilo javno, Filip Car na aparatima! RASTURIO SI ME! Maja Marinković otvorila dušu i priznala šta se desilo nakon rijalitija Vikend horoskop: Evo ko treba poraditi na ljubavi i porodici, a ko na zdravlju MATORA IMA NOVU DJEVOJKU?! Uhvaćene na djelu, pokušale od svih da sakriju, evo šta ih je odalo? (FOTO) “P*DNUO BIH MU!” Bojan Tomović URNISAO Sašu Popovića: “On je đubre, pjevači su ostali bez kore hljeba zbog njega!” Lukas DOVEO ATMOSFERU DO USIJANJA U SOMBORU! PRESTAO DA PJEVA i pustio samo publiku – od riječi do riječi znaju SVAKI HIT (VIDEO) HELENA TOPALOVIĆ POKAZALA ATRIBUTE! Od vrelih izdanja muškarce oblio znoj, hot tijelo ostavlja bez daha! (FOTO) Đoković iz olimpijskog sela objavio fotografiju s dvojicom hrvatskih sportista MENSUR AJDARPAŠIĆ SE SKINUO! Pokazao čime raspolaže i šokirao sve! (FOTO) OVO JE MEMU NAJVIŠE ZABOLJELO? Elmedin oštro proziva, a snimak koji sad puštamo otkriva najveću tajnu! Je li ovo najpodlija mobilna aplikacija ikada

TO JE TO OD PREDAHA, PONOVO SE PALE ALARMI: Paklene temperature se vraćaju, ovog dana biće najgore

Objavio: RHT
26/07/2024 8:22 PM

Paklene temperature se vraćaju

Do kraja jula biće pretežno sunčano i toplo, samo je u ponedeljak uz lokalni razvoj oblačnosti moguća rijetka (izolovana) pojava kratkotrajne kiše ili pljuska u brdsko-planinskim predijelima.

Foto: Profimedia

Maksimalne temperature će, kako kaže, u subotu biti od 30 do 34 stepena. U nedelju od 33 do 37 stepeni. Za ponedeljak najvaljuju od 30 stepeni na sjeverozapadu do 35 stepeni na jugu i istoku Srbije. U utorak i srijedu (30 – 31.07.) biće od 30 do 34 stepena.

Na snazi narandžasti meteoalarm

-Uslijed visokih temperatura, u nedelju (28.07.) će u cijeloj zemlji. U ponedjeljak (29.07.) još na jugu i istoku Srbije na snazi biti narandžasti meteoalarm. Periferija oslabljene frontalne zone iz srednje Evrope zatim će usloviti manji pad temperature. Posljednja dva dana u mjesecu temperaturne vrijednosti biti u domenu nižeg stepena upozorenja, odnosno žutog meteoalarma.

Do kraja jula biće pretežno sunčano i toplo. Samo je u ponedeljak uz lokalni razvoj oblačnosti moguća rijetka (izolovana) pojava kratkotrajne kiše ili pljuska u brdsko-planinskim predijelima.

Prognoza za Bosnu i Hercegovinu

“U subotu, sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab, uglavnom, istočni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 14 do 19, na jugu do 23. Dnevna od 26 do 33, na jugu 36 stepeni”, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

U nedjelju, sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Ponegdje na sjeverozapadu moguć je i kratkotrajni pljusak. Vjetar slab, uglavnom, istočni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 16 do 22, na jugu do 25. Dnevna od 30 do 36, na jugu do 39 stepeni.

U ponedjeljak, sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Razvojem oblačnosti, ponegdje u planinskim područjima, moguć je i kratkotrajni pljusak. Vjetar slab, uglavnom, istočni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 16 do 21, na jugu do 23. Dnevna od 26 do 33, na jugu 36 stepeni.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS