calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Princ Vilijam prekinuo tišinu i konačno pomenuo brata Harija: Nazire li se pomirenje? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Život nema reprizu, imam velike planove! “Sarajevo, pa onda privatni biznis sa četiri žene” (VIDEO) Krvava drama: Ubijen načelnik, policija traga za napadačem, otkrivena i moguća pozadina sukoba Objavljena stravična prepiska maloljetnika koji je ubio policajca u Bosanskoj Krupi: “Evo moj razlog zašto napadam policiju…” DŽULIJANA ASANŽA DOČEKALA GOMILA PRISTALICA PO POVRATKU U AUSTRALIJU! Nakon više od pet godina u BRITANSKOM zatvoru i sedam godina u AZILU (VIDEO) EUROBASKET 2025. Selektor Adis Bećiragić objavio spisak za Hrvatsku: Džanan Musa predvodi “Zmajeve” Devet stvari koje žene ne žele priznati da su radile u trudnoći ISPLIVALI DETALJI HAOSA U CRIKVENICI: Filipu Caru prijeti ZATVOR, Maja mu napravila PAKAO! Nihad Alibegović i Esma Kovač na američkoj turneji: Čikago uglas pjeva “Bosnom behar probeharao”(VIDEO) SOFIJA TRUDNA SA TERZOM?! Na pomolu skandal epskih razmjera! OKRŠAJ! NASILJE NE PRESTAJE! LUKA UDARIO NA IVANA MARINKOVIĆA! Ne mogu da ih razdvoje! SKANDALOZNO (VIDEO) Otmica u Trebinju: Trojica prepriječila put advokatu i … GASTOZ PONIZIO ANĐELU PRED CIJELOM KUĆOM: U naletu bijesa joj rekao sve što misli, ona od sramote završila sa njim ZAUVIJEK! STRAVA I UŽAS Ubistvo u KPZ Mostar: Zatvorenik nožem izboden u vrat Objavljena dugoročna prognoza: Miholjsko ljeto se nastavlja, temperature i do 26 stepeni Dnevni horoskop za ponedjeljak, 28. oktobar 2024: Ovan ni slučajno da rizikuje, Lava čeka iznenađenje, Strijelca dan pun iskušenja, a vas?

OVO SU PUNAC I PUNICA DARKA LAZIĆA! Kaćina mama Vesna obožava zeta, a evo koju posebnu želju ima na dan kćerkine udaje

Objavio: RHT
30/08/2023 12:00 PM

Darko Lazić i njegova supruga Katarina spremni su da danas izgovore sudbonosno “da” u crkvi u Brestaču.

Njih dvoje su još prije 14 godina bilo u vezi, i jedno drugom su prva ljubav, tako da njena porodica dobro poznaje pjevača. Oni su ga raširenih ruku primili u mnogočlanu porodicu.

Inače, Katarinina majka Vesna zadovoljna je što joj se jedna od nasljednica udaje za Darka. Ona je vaspitačica, ima četvoro djece i dvoje unučadi.

– Darko se promijenio na bolje. Kad su prvi put bili u vezi nisam ga tako često viđala. Klinačno, izlasci, sve… Sada ga viđam češće. Previše je popustljiv prema nekima i ne zna da kaže ne – tvrdi njegova nova punica za medije.

Kako je rekla, hoće da joj Lazić otpjeva posebnu pjesmu.

– Na dan svadbe ne smije niko da plače! Ja nisam tužna, a to i već traje… To nije ništa iznenada, ona nije pobjegla, riješila je da počne da živi sa njim, da se uda, ne volim suze. Na ovaj dan trebalo bi svi da budu sretni. Voljela bih da mi Darko otpjeva “Bez Vesne nema ljubavi” – istakla je Katarinina majka Vesna.

Podsjetimo, Lazić je na svadbu zvao i prvu ženu Anu Sević i njenog muža Daniela Nedeljkovića. Tim povodom se oglasila djevojka sa kojom Darko ima sina Alekseja, Marina Gagić,koja je rekla da nasljednik neće prisustvovati svadbi.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS