calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega

Ovo su namirnice pomoću kojih Šeron Stoun održava svoju vitku figuru i mladolikost

Objavio: RHT
04/09/2023 3:20 PM

Šeron Stoun sa 65 godina plijeni pažnju svojim atraktivnim izgledom, a vitku liniju i mladolikost održava pravilnom ishranom.

Stoun najčešće konzumira hranu s niskim glikemijskim indeksom, kao što su leća i heljda. Baš ta hrana ima brojne zdravstvene prednosti. Hrana s niskim glikemijskim indeksom preporučuje se osobama koje žele smršati ili održati težinu, a dobra je za snižavanje holesterola i krvnog pritiska, te smanjuje rizik od dijabetesa.

Glumica je također istakla da gotovo nikad ne preskače doručak.

-Moj omiljeni doručak je svježa, narezana lubenica s feta sirom i mentom, maslinovim uljem, soli i biberom. Nakon toga obično pojedem krišku bezglutenskog tosta od kiselog tijesta i popijem biljni čaj- rekla je .

Ston ima uravnoteženu prehranu koja također uključuje velike količine nemasnog mesa kao što su pileća prsa, pureća prsa i nemasni komadi govedine. Budući da je visok unos zasićenih masti povezan s povećanim rizikom od visokog holesterola i bolesti srca, nemasne bjelančevine su upravo ono što dijetetičari najviše preporučuju.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS