calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala Horor snimak sa društvenih mreža: Skočio sa balkona, sve je snimljeno (VIDEO) Filip Car: Šu*ci ako ste mislili da sam propao, varate se! Imam poruku za vas, mnogo sam dobar i ide me na svim poljima! Pokrenuta peticija: Sredstva za javni doček Nove godine u Sarajevu preusmjeriti ka poplavljenim područjima Jana navija za treću ženu: Treba nam neko da cijepa drva! Fatima ljutito izašla! Ispovijest Muhameda Begovića ledi krv u žilama: Sin je išao iza mene, odjednom ga je odnio veliki val Fatima napala udvarača! Halo, nisam ja tamo neka seljanka! Ja sam poznata i poštena! Apel sveštenika kod Jablanice: Trebaju nam voda i lijekovi

OVO SU NAJSKUPLJE NOGE NA ESTRADI!

Objavio: RHT
03/12/2021 7:00 PM

Pevačica Snežana Babić Sneki, iako godinama nije obradovala svoju publiku novom pesmom, i dalje podjednako interesantna medijima.

 

– Ja imam fantastičan odnos sa kolegama, a s obzirom na to da trajem preko trideset godina, to mi je veliki kompliment zato što sam jedan od retkih pevača na estradi koji ne zavisi od nove pesme i to je potvrda za sve što sam radila ovih decenija – ispričala je pevačica u jednoj emisiji.

Osim dobrih pesama, može se pohvaliti i energijom koja traje. Poznato je da se javne ličnosti, kroz posao, susreću sa sujetom, ali Sneki nema tih problema.

 

– Svaki posao ima svoje breme, ali ja imam svoj mikrosvet. Interesuje me ono što ja radim da uradim maksimalno, dobro i profesionalno, a kako će to neko drugi prokomentarisati, pa… – jasna je bila pevačica.

Ono što je neosporno je da dolaze nove nade, ali će Sneki po svojim nogama ostati prepoznatljiva i još uvek se nije pojavila njena naslednica, a sada je otkrila i da li još uvek redovno plaća osiguranje za najatraktivniji deo tela.

– Ah, šta ću, mora se – kroz smeh je odgovorila ona.

IZVOR: INFORMER.RS/hypebih.ba

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS